Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΙΧΜΕΣ με πετάγματα

Με αεροπλάνα και βαπόρια…..


Την Δευτέρα 23 Μαΐου πέταξαν τα αεροπλάνα πάνω από την Αθήνα και ειδικότερα πάνω από την παραλία του Π. Φαλήρου.


Οι βετεράνοι των ουρανών έκαναν επίδειξη ακρίβειας και δεξιοτεχνίας παίζοντας με τα σιδερένια πουλιά που πιλοτάρουν.


Το πόσο βέβαια στοιχίζει στο Υπουργείο Άμυνας η όλη διαδικασία ας το δει το ΔΝΤ και να τα ζητήσει πίσω να τα βάλει στον πάμπτωχο κορβανά της Ελλάδος που αρέσκεται ακόμα να διασκεδάζει την πίκρα της με «καφέ και θεάματα».


Πάντως λίγες μανάδες με τα πιτσιρίκια έτρεξαν μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά να θαυμάσουν την επίδειξη κι ας ήταν ντάλα ο ήλιος καταμεσήμερο με 30 βαθμούς που τσουρούφλιζαν όπου σε βάραγαν οι ακτίνες.


Κοιτάζω την ανεμελιά των παιδιών. Τι να σκέφτονται άραγε; Να γίνουν κάποτε αεροπόροι να σχίζουν τους ουρανούς; Ίσως πάντως οι γονείς των παιδιών θα σκέφτονται πως παρέδωσαν στο Γιώργο ένα μεγάλο χρέος για να το διεκπεραιώσει, να βρουν τα παιδάκια όταν μεγαλώσουν καλή την Ελλάδα και νοικοκυρεμένη και αυτός το μετέτρεψε σε μεγάλο «σπρεντ» δηλαδή μεγάλο τόκο. Γιατί συνέχεια δανειζόμαστε από παλιά, αλλά στην ζούλα και κανείς δεν έπαιρνε χαμπάρι πόσα μπαίνουν πόσα βγαίνουν και κουτσά - στραβά υπερχρεωνόμαστε αλλά την βγάζαμε καθαρή γιατί και οι τόκοι ήταν μικροί!!! Τώρα, ο Πρωθυπουργός μας, είπε να το κάμει βούκινο, πήρε και τον Ντομινίκ αγκαζέ πριν να αρπάξει αυτός την καμαριέρα στον Μεγάλο Μήλο από τα οπίσθια και να την «τραβοτανάει» προς το κρεβάτι της υπερπολυτελούς σουίτας του. Τον πήρε λοιπόν τον Στρος αποκοντά και σχεδιάσανε προσφυγές στο ΔΝΤ.

Θα μας «σιάξεις»; τον ρώτησε τον Στρος.

Θα σας «σιάξω» του είπε ο ευλογημένος και μας έσιαξε όλους εμάς, γιατί οι πολιτικοί έχουν φτιαχτεί πλέον και δεν έχουν ανάγκη. Τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους και έξω στη Ζηρίχη και αφήνουν εμάς να ξεροψηνόμαστε!!


Ο Γιώργος λοιπόν αφού δεν βρήκε λεφτά, που το ήξερε, αλλά μας έλεγε «λεφτά υπάρχουν», έβαλε τον Ντομινίκ μπροστά, ασπίδα, του φόρτωσε τα μέτρα, τις περικοπές, και αυτός έχει μείνει στο: «μα νόμιζα ότι λεφτά υπάρχουν»!!! Το παίζει τάχατες ανήξερος ότι ήταν. Κι ας τον ψήφισε το πόπολο, να τα φτιάξει και όχι να μα ς χρεοκοπήσει και αυτός να βγει λάδι.


Και ο Καραμανλής, άλλος κι αυτός... σκατά τα έκανε. Έδινε και έδινε σεμνά και ταπεινά, τι Ζαχόπουλοι, τι Ρουσόπουλοι, τι Εφραίμ παρήλασαν και πήραν, μέχρι και 1 δις αναδρομικά στους δικαστικούς και τώρα τα ζητάνε και οι συνταξιούχοι ΒΟΛΕΥΤΕΣ. Πλάκα δεν έχει η Ελλάδα!!!!


Αλλά πως κολλάνε όλα αυτά με: τα αεροπλάνα και τα βαπόρια… μέχρι του να φθάσω να σας περιγράφω την σημερινή κατάσταση; Κολλάνε, γιατί αν ζήσουμε, αν γλυτώσουμε, αν τα καταφέρουμε, που θα τα καταφέρουμε, θα θυμούνται τα παιδάκια ότι τότε που πέταγαν τα αεροπλάνα στους ουρανούς μας και άφηναν χρώματα και σχέδια οι βετεράνοι θα λένε τότε είχαμε χρεοκοπήσει για πολλοστή φορά!!

Έλεος !!!! και θα μουτζώνουν



Δείτε videakia από τις πτήσεις που έκαναν τα Κόκκινα Βέλη της RAF στο Παλαιό Φάληρο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου