Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Στην Γλυφάδα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ εξακολουθούν να παίζουν ακόμη τα καυτά θέματα του Γκολφ, οι διορισμοί, θέματα που φέρει η αντιπολίτευση .

Ρώτησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αν θα πάρει θέση η Γλυφάδα στο σχέδιο της κυβέρνησης να κάνει το πρωην Ελληνικό ( εκτός των τόσων άλλων σχεδίων Σουφλιά – Κατάρ κλ.π) και πύλη εισόδου και κέντρο προσωρινής εγκατάστασης των μεταναστών.Όσο για το «γκρεμισμένο καράβι» πρωην Κέντρο μπουζουκιού και λίγο πριν να γκρεμισθεί, χώρος κατοίκησης διαφόρων άστεγων- πτωχων και δυστυχισμένων ανθρώπων και αδέσποτων σκυλιών, σωστά κατεδαφίστηκε όπως και η παραλία οδηγείται για Ιδιωτικοποίηση και χρέος του Δήμου είναι να αντισταθεί.


Ο Δήμαρχος για το θέμα των μεταναστών δήλωσε ότι είναι ρητά αντίθετος, ενώ θεωρεί απαράδεκτο το καθεστώς παρανομίας που υπάρχει σε όλες τις εγκαταστάσεις στην παραλία Γλυφάδας. Σημειωτέον τόνισε ότι όλα τα κέντρα που ενοικιάζονται και έχουν καταλάβει την παραλία μέχρι το κύμα είναι παράνομα και πληρώνουν στην ΕΤΑ ελάχιστο έως ανύπαρκτο ενοίκιο. Για το λόγο αυτό είπε η παραλία ανήκει στην Γλυφάδα και περιμένει απάντηση από την Κυβέρνηση στο θέμα.

Την εφορεία Γλυφάδας θέλουν να «μετακομίσουν» στην Ηλιούπολη και συμφωνεί όλο το Δ.Σ ότι είναι απαράδεκτο αυτό, δηλώνοντας ότι θα ζητήσουν αν αρθεί η απόφαση μεταφοράς.


Ο κ. Ταστάνης είπε στον Δήμαρχο κ. Κόκκορη: να πάει να γκρεμίσει και τα κάγκελα στα Αστέρια της Γλυφάδας, τις αυθαίρετες τεράστιες διαφημίσεις που αναρτούν επι του πεζοδρομίου έξω από τα κάγκελα των Αστεριών με τα ονόματα των καφε- εστιατορίων όπως και για τις κάρτες ελεύθερης εισόδου για μπάνικο στους εκλεκτούς εκλεγμένους του Δ.Σ

Η αίθουσα αδειάζει(;)

Στην Πρόεδρο του Δ.Σ εξέφρασε την λύπη του για την ειρωνική φράση που είπε στην διάρκεια συνεδρίασης; «Εσείς όταν μιλάτε κ. Ταστάνη( της αριστεράς εκλεγμένος είναι) στο Δ.Σ, αδειάζει η αίθουσα», Ο θιγόμενος Σύμβουλος ανέφερε ότι δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Πρόεδρο και λυπάται για τον έμμεσο υπαινιγμό που έκανε σε εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού συμβουλίου.


Τι άλλο είπαν; Α… για μετακινήσεις υπάλληλων του Δήμου από την μία υπηρεσία στην άλλη. Και επειδή όλα μαθαίνονται, αν είναι για εκδίκηση η μετακίνηση και μάλιστα πολιτική, κρίμα την ισονομία του Δημάρχου που ως αντιπολίτευση έλεγε. Το αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά ότι ουδεμία θέληση για εκδίκηση υπάρχει απλά οι υπάλληλοι πρέπει να ανακυκλώνουν τις θέσεις τους.

Ο κ. Λανδράκης για τη μεταφορά της εφορίας δήλωσε ότι το κτίριο είανι ιδιόκτητο και αγοράστηκε για την λειτουργία της εφορείας. Δεν μπορεί να πάει στην Ηλιούπολη.

Για τον ποδηλατοδρόμο στην Γλυφάδα που πάγωσαν τα τουριστικά ακίνητα ρώτησε η κ. Λυγνού.


ΑΙΧΜΕΣ


ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΝΕ… ΣΤΑ «ΜΠΟΥΖΟΥΞΊΔΙΚΑ»

Πράγματι το καθεστώς εκεί είναι άκρως απαράδεκτο και υποτιμά γράφοντας στα παλαιά του υποδήματα ο επιχειρηματίας όλων των καταστημάτων στα Αστέρια, Ήδη μέχρι πέντε καταστήματα μπορεί κανείς να μετρήσει( που είσαι Ηλιόπουλε που αποχώρησες από την πολιτική της Γλυφάδας;) αν μπει μέσα στον περιφραγμένο χώρο όπου η θάλασσα είναι ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΉΜΑΤΑ για να κολυμπήσουν τρώγοντας στα εστιατόρια πληρώνοντας τον καφέ, και παρκάροντας τα αμάξια τους μέσα στο χώρο

Δίπλα οι περιβόητες καμπάνες στα Αστέρα όπως είπε και ο Δήμαρχος σαπίζουν από την εγκατάλειψη, σε ένα περιβάλλον φυσικού κάλλους μοναδικό!!


Η περιουσία αυτή της χώρας και δη του Δήμου Γλυφάδας, «ξοδεύεται» άναρχα για νυχτερινή δ διασκέδαση στα 5 κέντρα που εγκαταστάθηκαν εκεί και ουδείς Δήμαρχος μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να εκδιώξει, αφού να καταρρίψει τα συμβόλαια με την ΕΤΑ η οποία συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτρια κακιωμένη γριά με τους «ενοίκους» της τους γλυφαδιώτες πολίτες και βολική προς έναν αγαπημένο της τον επιχειρηματία. Μόνο Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι λαμβάνουν κάρτας «λατρείας» ελεύθερης εσόδου για μπανάκι!!! στο «αμπέλι του παππού» του πολυκαταστηματάρχη δηλαδή στον Αστέρα( κλείνοντας πονηρά το μάτι στην γηραιά ΕΤΑ, και οι δημότες αλλά και πολίτες όλοι κοιτούν από έξω αναρωτώμενοι ποιοι είναι αυτοί μπαίνουν μέσα και πόσο πληρώνουν ενώ η Δημοκρατία της ΕΛΛΑΔΑΣ και Της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, σφύζει από ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!!


Ωστόσο πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και ο Δήμαρχος δήλωσαν ότι δεν δέχονται την ευμενή αυτή συμπεριφορά του κολπατζή πονηρού ελληνάρα πραματευτή( ποιος είναι;) που δωρίζει στους εκλεγμένους- και περιφρονεί για ίδιον πλούτο τον πολίτη.


Mετακινήσεις

Άρα είναι αλήθεια η μετακίνηση υπάλληλων που ανέφερε και κατήγγειλε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Και αν πρέπει να αλλάζουν θέσεις ώσπου να μάθουν την κάθε δουλειά δεν χάνουν χρόνο λέω εγώ , που εκφράζω τον απλό πολίτη. Διότι οι μετακινήσεις έγιναν ιδίως από τις θέσεις που είχαν για τις μαρίνες και τα καταστήματα της Γλυφάδας με αντικείμενο τα έσοδα του Δήμου. Γιατί αυτοί ειδικά οι υπάλληλοι των εσόδων; Εξ’ άλλου όπως αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος σε προηγούμενη συνεδρίαση εν αποστροφή του λόγου του, οι υπάλληλοι δουλεύουν;

Για την ανακύκλωση των υπαλλήλων, οι πίσω μου έλεγαν; τι είναι απορρίμματα και θέλουν ανακύκλωση;;!! Χα χα τα γέλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου