Τρίτη 24 Μαΐου 2011

1ος Ποδηλατικός Γύρος - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ




1ος Ποδηλατικός Γύρος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος του δήμου μας την Κυριακή 22 Μαΐου. Οι δρόμοι του Ελληνικού και της Αργυρούπολης πλημμύρισαν από τους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες όλων των ηλικιών που ξεπέρασαν τους 1300. Το σύνθημα του Ποδηλατικού Γύρου που καλούσε τους φίλους του ποδηλάτου να γνωρίσουν την πόλη τους με το ποδήλατο υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα αλλά πήρε τη μορφή μιας βόλτας στους δρόμους της πόλης μας από τους κατοίκους της.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν στην πλατεία Βάρναλη της Αργυρούπολης. Οι ποδηλάτες διένυσαν μια διαδρομή απόστασης 4,5 χιλιομέτρων στους δρόμους: Μ. Γερουλάνου – Αβέρωφ – Κρώμνης – Τριπόλεως – Πόντου – Χρυσ. Τραπεζούντος – Τριπόλεως – Μ. Ασίας – Ευσταθιάδη – Εθν. Μακαρίου & Ηλεκτρουπόλεως.

Ο Ποδηλατικός Γύρος διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα χάρη στη συνδρομή της Τροχαίας Ελληνικού, της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και εθελοντών κατοίκων καθ’ όλη την διαδρομή.

Τα σχολεία που είχαν τις περισσότερες συμμετοχές ήταν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης με 94 συμμετοχές, το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης με 68 συμμετοχές και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού με 15 συμμετοχές. Τα 94 παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης κέρδισαν από μία εξάμηνη συνδρομή για το Κολυμβητήριο, ενώ τα άλλα δύο σχολεία κέρδισαν από 5 μπάλες ποδοσφαίρου.

Μετά τον τερματισμό μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και έγινε κλήρωση 50 δώρων, όπως 3 ποδήλατα, κράνη, αξεσουάρ ποδηλάτου και τσάντες που πρόσφεραν οι χορηγοί.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου