Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΚΟΥΛΗΣ...............


Κούλης: Πάω να πείσω την κ. Μέρκελ ότι εμείς διαθέτουμε ένα άλλο σχέδιο



Αυτός έχει βαλθεί να μας κάνει να… πεθάνουμε από τα γέλια. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο να πείσει τους ψηφοφόρους του, αλλά να πείσει την… Μέρκελ για την καταλληλότητα του..
«Πρέπει να πείσω την κ. Μέρκελ ότι, εμείς διαθέτουμε ένα άλλο σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 θέλοντας να περιγράψει τον στόχο της συνάντησης που θα έχει σήμερα στο Λουξεμβούργο με τη Γερμανίδα καγκελάριο αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις και τα χαμηλά πλεονάσματα.
«Η συμφωνία είναι κακή, διότι ο κ. Τσίπρας τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε ότι, «η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει ακόμα, συμφωνία για το χρέος δεν υπάρχει και επιπλέον έχουμε πρόσθετα μέτρα, πέραν της συμφωνίας του καλοκαιριού». «Η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση έχει κόστος και οι πολίτες θα το αντιληφθούν» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφορικά με την ψήφιση της συμφωνίας το περασμένο καλοκαίρι, από την ΝΔ, υπογράμμισε ότι, «εμείς δεν ψηφίσαμε τα μέτρα, αλλά την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου