Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Ν. Μπογιόπουλος: Το σύστημα της πλουτοκρατίας πάντα χρειάζεται την γιαλαντζί αριστερά (Ηχητικό)

Πιθανόν να μην μπορούσε να υπάρξει καλύτερος σχολιασμός απ’ αυτόν που ακούμε στο ηχητικό που παραθέτουμε. .

Προέρχεται από τον Νίκο Μπογιόπουλο και εστιάζεται στο γεγονός ότι η «αριστερή» κυβέρνηση πραγματοποιεί αυτό που ούτε στα πιο «τρελά της όνειρα» είχε φανταστεί η δεξιά παράταξη. Να ιδιωτικοποιηθούν –να ξεπουληθούν καλύτερα- δηλαδή, όσες δομές του κράτους που μέχρι σήμερα δεν είχαν περάσει στα χέρια πλουτοκρατών.
Και παράλληλα να εξαπολυθεί μια τέτοια νέα φοροκαταιγίδα στα λαϊκά στρώματα που παρόμοια της πιθανόν να μην υπήρχε στην χώρα μας ούτε επί Τουρκοκρατίας.

«Το σύστημα της πλουτοκρατίας πάντα χρειαζόταν και πάντα θα χρειάζεται τους γιαλαντζί αριστερούς, τους δημαγωγούς, πολιτικούς απατεώνες τάχα μου αριστερούς», ακούμε να μας λέει ο δημοσιογράφος στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Μια τέτοια δήθεν αριστερά κάνει την βρόμικη δουλειά εξυπηρετώντας το καπιταλιστικό σύστημα κάτι που πιθανώς δεν μπορούσε να κάνει τόσο εύκολα η συντηρητική παράταξη.

Ν.Δ και Σύριζα είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, εκτίμησε ο Ν. Μπογιόπουλος συμπληρώνοντας:
«Δεν υπάρχει αριστερά η οποία διαπραγματεύεται με κατσαπλιάδες. Δεν υπάρχει αριστερά η οποία κουβεντιάζει με τους γύπες. Διότι εκείνη η αριστερά που καμώνεται την αριστερά και διαπραγματεύεται και προφανώς ηττάται διότι διαπραγματεύεται με τις τίγρεις, δεν κάνει διαχείριση του καπιταλισμού, είναι ο καπιταλισμός που την διαχειρίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου