Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....................ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Έχουν ξεφύγ...Στο πλευρό των Γάλλων (αλλά όχι των Ελλήνων) εργαζομένων ο ΣΥΡΙΖΑ


Νέα επίπεδα σουρεαλισμού έφτασε το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που στηρίζει τους Γάλλους εργαζόμενους οι οποίοι μάχονται για δικαιώματα (όπως οι συλλογικές συμβάσεις) τα οποία η κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τον επίμονο αγώνα του γαλλικού λαού ενάντια στην κατάργηση των εργασιακών του κατακτήσεων. Πρόκειται για έναν αγώνα που αφορά τους εργαζόμενους όλης της Ευρώπης, καθώς η συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και των συλλογικών διαπραγματεύσεων αποτελούν κεντρική επιλογή της ευρωπαϊκής χρηματοοικονομικής ελίτ.

Η επίθεση του νεοφιλελευθερισμού στα δικαιώματα των εργαζομένων πρέπει να βρει απέναντί της το ενιαίο μέτωπο των ευρωπαίων εργαζομένων και των ευρωπαϊκών λαών. Η υπεράσπιση της δημοκρατίας ισοδυναμεί με υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων».


Υπενθυμίζεται ότι από τις πρώτες κιόλας αντι κυβερνητικές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, ο μηχανισμός προπαγάνδας της Κουμουνδούρου είχε αρχίσει να συγκρίνει εμμέσως τους αγρότες με τις ακροδεξιές και φιλοφασιστικές ομάδες εργαζομένων της Χιλής που χρηματοδοτoύνταν από τη CIA πριν από την ανατροπή του προέδρου Αλιέντε.

Μακριά από τον… τόπο μας και ότι θέλει ας γίνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου