Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Συναυλία των Omniah και High Voltage το Σάββατο στον χώρο του Κάμπινγκ Βούλας
Με συναυλία από τα μουσικά συγκροτήματα Omniah και High Voltage θα κορυφωθούν το Σάββατο, 28 Μαΐου, οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της μηχανοκίνητης διαδρομής που θα πραγματοποιηθεί από τη Βούλα μέχρι το Γιβραλτάρ, μεταφέροντας μ’ αυτόν τον τρόπο μήνυμα ειρήνης από τη μία άκρη της Ευρώπης μέχρι την άλλη.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 20.00 στον χώρο του κάμπινγκ Βούλας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γύρου της πόλης που θα πραγματοποιήσουν οι μηχανές που θα βρίσκονται στο Δήμο μας απ’ όλη την Ευρώπη.
Σας παρουσιάζουμε τα δύο συγκροτήματα που θα προσφέρουν ένα μοναδικό, τρίωρο, μουσικό πρόγραμμα:
Oι OMNIAH ιδρύθηκαν πριν από 3 χρόνια και είναι μια μπάντα που δεν αποδέχεται τις ταμπέλες. Βρίσκονται σε αιώνιο φλερτ με το γκρουβ, γράφουν δικά τους τραγούδια, φημίζονται για την ιδιαιτερότητα τους στο να «διασκευάζουν» τραγούδια ξένων και εγχώριων καλλιτεχνών, τα οποία δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι χορεύονται!

Οι
High Voltage είναι μια τετραμελής μπάντα, με πολλές μουσικές επιρροές. Τα live τους χαρακτηρίζονται από πολύ χορό, αφού το πρόγραμμα τους είναι μία σύγχρονη playlist ενός αξέχαστου party, που όλοι θα θυμόμαστε!
https://www.youtube.com/watch?v=62YSd8Y3Tew

Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική βραδιά που θα συνδυάζει το θέαμα που θα προσφέρουν οι μοτοσικλέτες και τη διασκέδαση που θα προσφέρουν τα συγκροτήματα δίπλα στο κύμα στην παραλία της Βούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου