Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ?????

Είμαστε όλοι κερατάδες


kerata_533755506
Αίσθηση έχει προκαλέσει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σύμφωνα με την οποία, 8 στις 10 Ελληνίδες απατούν το συντρόφό τους, ενώ οι υπόλοιπες 2 απατούν και τον εραστή τους με τον οποίο απατούν το σύντροφό τους.
Η έρευνα έγινε σε 2.000 ζευγάρια και διήρκησε 2 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων κάθε γυναίκα είχε στο απαυτό της ενσωματωμένο συναγερμό που βαρούσε κάθε φορά που κάποιος προσπαθούσε να τις πηδήξει, με αποτέλεσμα,
αφενός ο επίδοξος εραστής να φεύγει τρέχοντας, αφετέρου να μην κλείνει μάτι η γειτονιά από τη φασαρία.
Η έρευνα αναφέρει επίσης ότι και το 84% των ανδρών είναι άπιστοι αλλά τιμή τους και καμάρι τους, αφού οι άντρες που ξενογαμάνε είναι γαμίκουλες, ενώ όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες και το κέρατο είναι γένους θηλυκού κι όχι ουδέτερου, όπως λανθασμένα μας διδάσκουν στο σχολείο.
Βέβαια, αν ρωτήσεις τους άντρες θα σου πουν ότι η γκόμενά τους δεν τους έχει απατήσει ποτέ γιατί είναι πολύ ευχαριστημένη από το τεραστίων διαστάσεων σουδανέζικο πουλί τους, ενώ το ίδιο έχουν να πουν και για τη γκόμενα του γείτονα που κανονίζουν όταν ο γείτονας λείπει, αφού πηδάει στο εξοχικό τη γκόμενά τους.
Στην έρευνα αναφέρονται και τα 10 σημεία-κλειδιά της γυναικείας απιστίας, με κυριότερη τη φυσική ορμή των γυναικών να αναζητούν συνεχώς τον ιδανικό πατέρα-εραστή για το παιδί τους, αλλά επειδή δεν τον βρίσκουν παίρνονται δοκιμαστικά με ολόκληρη την υφήλιο, με αποτέλεσμα να μένουν γεροντοκόρες ή να καταλήγουν λεσβίες που είναι και το πιο σωστό.
Σε άλλο σημείο-κλειδί, η έρευνα μας προτρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τη σύντροφό μας όταν έχει ωορρηξία, αφού σε εκείνη τη φάση η γυναίκα σεληνιάζεται και παίρνει τους δρόμους ψάχνοντας απεγνωσμένα για το πρώτο διαθέσιμο καυλί που θα της κάνει τετράδυμα.
Στην έρευνα καταρρίπτεται και η επικρατούσα άποψη ότι ο άνδρας είναι ο κυνηγός, αφού τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το μουνί σέρνει όντως καράβι και είναι φοβερό πώς όλες αυτές οι έρευνες – που είναι εντελώς για τον πούτσο – αναπαράγουν με τέτοια συνέπεια τα σεξιστικά στερεότυπα της πατριαρχικής κοινωνίας μας που θέλει τις γυναίκες να είναι εκ φύσεως καριόλες.
Σύμφωνα με την έρευνα, η γυναικεία απιστία δεν είναι επιπόλαια αλλά στρατηγικά σχεδιασμένη από καιρό κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού οι γυναίκες δεν είναι τίποτα ηλίθιες και φροντίζουν πριν φύγουν να σου έχουν πάρει μέχρι και το σώβρακο που φοράς.
Τέλος, σε αντίθεση με τους άντρες που είναι εντελώς ζώα και γίνονται τσακωτοί κατευθείαν, οι γυναίκες καταφέρνουν και κουκουλώνουν την απιστία τους αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο κουκούλωμα της απάτης του Αλέξη Τσίπρα που τα είχε όλα σχεδιασμένα από πριν αλλά ο ελληνικός λαός δεν πήρε πρέφα τίποτα και τον έκανε 2 φορές πρωθυπουργό.
Οπότε μην τσακώνεστε. Είμαστε όλοι κερατάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου