Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΥΜΑΤΑ.........ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Παππάς τσακίζει την διαπλοκή συντρώγοντας μαζί της.«Γεύμα εργασίας» ( έτσι λένε τις ανίερες συζητήσεις για βρώμικες συμφωνίες)  στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας “CAPITAL” του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα με προσκεκλημένους τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο, τον αντιπροέδρο της ALTER EGO Γιάνη Βρέντζο, τη στενή συνεργάτιδα του εφοπλιστή με επιτελικό ρόλο στο τηλεοπτικό του εγχείρημα Ευη Κουτσαφτάκη, τον εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη , τον εκδότη της Real News Νίκο Χατζηνικολάου, και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μιχαλέλη.

Το «γεύμα» είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες, ενδεικτικό του καλού κλίματος στο οποίο έγινε. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο , στις οποίες κυρίαρχο ρόλο φιλοδοξεί να διαδραματίσει η ALTER EGO με το νέο κανάλι που θα βρίσκεται σύντομα στον «αέρα».

Το μενού του γεύματος εκτός από τις τηλεοπτικές εξελίξεις περιελάμβανε ψάρι με Κρητικό σταμναγκάθι κερασμένο από τον… Μητσοτάκη που είχε γενέθλια. .
Πάντως για το Νooor 1 …δεν συζήτησαν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου