Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Υπέγραψαν μνημόνια που, οι άλλοι που δεν ήτανε καλύτεροι, δέν τόλμησαν ποτέ να υπογράψουν. Κόψανε συντάξεις, σας γαμήσανε τον ΕΝΦΙΑ, σας κάνανε εργαζόμενους-δούλους των 100 ευρώ, σας παίρνουνε τα σπίτια, σας κωλοξεσκίσανε...

Nikos Roussis
...και τώρα
Λίγο πριν πάω για ύπνο, ήθελα να απευθύνω μερικά ερωτήματα, σ' όλα αυτά τα ανεγκέφαλα ανθρωποειδή, που χόρευαν σαν τ' αρκούδια στις πλατείες και με την ψήφο τους, μας κατσίκωσαν στον σβέρκο ένα σωρό άχρηστους και επικίνδυνους μαλάκες.
Που τον ξέρατε ρε κωλάρχιδα τον Τσίπρα και τον αναγάγατε ως ηγέτη που θα αλλάξει την Ελλάδα και την Ευρώπη?
Ξέρατε τι καπνό φουμάριζε ο πατέρας του στη Χούντα ή είχατε εγγυήσεις από την κωλόβλαχα την μάνα του, ότι το παλληκάρι είναιαριστερός και θα... αγωνισθεί για την ολότητα?
Γνωρίζατε από πριν τον Παππά ή είχατε διαβάσει κάνα ποίημα του αρχίδη του πατέρα του, ότι είναι "γκαραντί" γόνος μιας Δρακογενειάς που μας γάμησε τη μάνα?
Κι' όλους αυτούς, Φλαμπουράρηδες, Σκουρλέτηδες, Πολάκηδες, Δρίτσηδες, Κατρούγκαλους από που τούς ξέρατε ρε και εκτιμήσατε τους αγώνες τους και τους αποδεχθήκατε ως κυβέρνηση?
Κι' όλα εκείνα τα θηλυκά Συριζόπανα, Δούρου, Φωτίου, Τασία, Τζάγκρη,Βαλαβάνη που αντί να ΄παράγουν πολιτική, φτιάχνουν γεμιστά και μας έχουν φλομώσει στην μαλακία, από που τα ξέρατε ρε και τους δείξατε εμπιστοσύνη?
...και γιατί φωνάζατε υπέρ εκείνης της "Λούγκρας" , που με τα κουνήματα και τα πούστικα "όυάου" μας κόστισε πάνω από 80 δις?Σας είχε πεί κανείς ότι είναι και γαμώ τους οικονομολόγους ?
Και μέχρι εδώ να πώ εντάξει, δεν ξέρατε, δεν ρωτήσατε, μαλάκες είσαστε και δεν μάθατε.
Εσεις όμως πήγατε και τους ξαναστηρίξατε και φάγατε στην μάπα τους Καρανίκες, την Σβίγγου, τον ράπερ, έναν μάγειρα και καμιά εικοσαριά ακόμη, θηλυκά και αρσενικά καριόλια, που βολεύθηκαν στο δημόσιο, διορίζοντας εκ παραλλήλου, όλους και όλες τους-τις είχανε γαμήσει ή τους-τις είχανε τσιμπουκώσει.
Υπέγραψαν μνημόνια που, οι άλλοι που δεν ήτανε καλύτεροι, δέν τόλμησαν ποτέ να υπογράψουν.
Κόψανε συντάξεις, σας γαμήσανε τον ΕΝΦΙΑ, σας κάνανε εργαζόμενους-δούλους των 100 ευρώ, σας παίρνουνε τα σπίτια, σας κωλοξεσκίσανε και εσείς εκεί.
Τι άλλο περιμένετε ρε κατάπτυστα και κακέκτυπα της ανθρώπινης φύσης?
Μιλάτε βρε γαμημένοι, πέστε μια κουβέντα να καταλάβουμε και μείς οι "άλλοι", τι ακριβώς περιμένετε.
Γιατί ρε δεν αυκτονονείτε πηδώντας, όπως ο άλλος στην Πάτρα, από τα μπαλκόνια ή πίνοντας με τις χούφτες τα ληγμένα που δεν μπορείτε πλέον ν' αγοράσετε απο τα φαρμακεία?
Για ψόφο σας πάνε ρε και κάνετε ότι δεν έχετε πάρει χαμπάρι...
Εμείς όμως τι φταίμε, να μας καταδικάσει μία γαμημένη και μεταλλαγμένη συριζορουφιανοκωλόφαρα? 
Εχετε μέχρι αύριο το πρωϊ προθεσμία ν' απαντήσετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου