Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ


Εγκαταστάθηκαν τα συνεργεία του ΟΣΚ και ξεκίνησαν να εργάζονται στα σχολεία του Αλίμου, όπου θα πραγματοποιήσουν έργα συνολικού αρχικού προϋπολογισμού 530.000 €.
Ειδικότερα, έπειτα από αίτημα και φάκελο που υπέβαλε ο Δήμος Αλίμου προς τον ΟΣΚ («Κτιριακές Υποδομές», όπως πλέον ονομάζεται ο Οργανισμός), εγκρίθηκε το ποσό των 530.000 € για επισκευές σοβαρών φθορών που είχαν τα σχολικά κτίρια του Αλίμου και δημοπρατήθηκε το δημόσιο αυτό έργο.
Οι εργασίες ξεκίνησαν από το ΕΠΑΛ Αλίμου και θα συνεχιστούν σε άλλα 11 σχολεία: 1ο, 2ο, 3ο, 5ο, 7ο, 9ο Δημοτικό Σχολείο, 1ο Γυμνάσιο και 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Λύκειο, δηλαδή συνολικά 12 Σχολικές Μονάδες.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες στα σχολικά κτίρια και από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, ώστε όλα τα σχολεία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να είναι αναβαθμισμένα και πανέτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές το Σεπτέμβριο.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για θέματα ΟΣΚ κα. Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη, καθώς και την προηγούμενη και τη σημερινή Διοίκηση του ΟΣΚ, οι οποίες συνεργάστηκαν με τη Δημοτική Αρχή επί ενάμιση χρόνο για να υλοποιηθεί το έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου