Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΡΗΣ

‘Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ’»


Bάρη, 25/08/2011

Aρ. Πρωτ: 0028

  • ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
  • ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΑΡΗΣ
  • ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
  • ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
  • ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αναφερόμενοι στην πρόσφατη πυρκαγιά που έλαβε χώρα στις 24-8-11, στον οικισμό Χέρωμα Βάρης, πλησίον του υποσταθμού της ΔΕΗ, νοιώθουμε έντονα την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στην Εθελοντική Ομάδα Πυροπροστασίας της Δημ. Κοινότητας Βάρης που εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πυρός, στους εργαζόμενους του Δήμου, στον Αντιδήμαρχο Βάρης κ. Λευτέρη Αργυρουδάκη και στον Αντιδήμαρχο και Α/Α Δημάρχου κ. Σπυράγγελο Πανά, που με την άμεση επέμβασή τους συνέβαλλαν με την ετοιμότητά τους σε μεγάλο βαθμό στην έγκαιρη κατάσβεσή της και την αποτροπή περαιτέρω επέκτασής της προς τις κατοικίες που ήταν πολύ κοντά.

Φυσικά θα ήταν μεγάλη παράλειψη από πλευράς μας να μην μνημονεύσουμε την αλληλέγγυα επέμβαση στο χώρο της πυρκαγιάς και των Εθελοντικών ομάδων των γύρω περιοχών (Βούλας, Γλυφάδας, Βύρωνα, Ηλιούπολης).

Θεωρούμε, ότι στις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε καθώς και στο καθημερινό κατρακύλισμα των αξιών, ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ δεσπόζει σαν διαμάντι στην κορυφή του παγόβουνου! Και γνωρίζουμε πολύ καλά, ως Σύλλογος, ότι ο Εθελοντισμός γεννιέται, δεν φυτεύεται, είναι στάση ζωής και σημαίνει την ανιδιοτελή παροχή κοινωνικών υπηρεσιών χωρίς αντάλλαγμα. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η συλλογική προσπάθεια ανθρώπων για το κοινό καλό έχει άριστα αποτελέσματα.

Ευχόμαστε από καρδιάς, να έχετε πάντα δύναμη για να συνεχίσετε απερίσπαστοι την τεράστια προσφορά σας. Πιστεύουμε ότι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο για να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μας και σας υποσχόμαστε ότι ο Σύλλογος μας θα είναι αρωγός στις προσπάθειές σας, οποτεδήποτε μας το ζητήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου