Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΛΗΘΕΥΕΙ???


ΩΣ..."ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ" Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και ΔΗΛΩΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...!

ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ"ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ" ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΤΡΩΕΙ και ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ...!!!

Πού οι περσινές δόξες, όταν ο κοσμάκης δεν ήξερε τι σημαίνει...Μνημόνιο και είχε φάει τη "φόλα", ότι ο Γιώργος Αναγνώστου-Παπανδρέου, ήταν ο Σωτήρας του...
Διακοπές "χωρίς ενοχές"
έκανε και προέτρεπε και τους Υπουργούς του να κάνουν τό...ίδιο...!!!
Φέτος, ολο το καλοκαίρι έχει εποσκεφθεί πέντε νησιά του Αιγαίου, υπό πλήρη μυστικότητα..
Περσι τις διακοπές του, κάλυπτε το συνεργείο της ΕΡΤ και όλες οι εφημερίδες...παρούσες, να μας δείξουν πώς κατεβαίνει ακόμη και από το πλοίο της γραμμής.!!!
Φέτος κρύβεται γιά να αποφύγει να τον αντικρύσει ο κόσμος...!!!
Δύο Έλληνες διάσημοι κρύβονται με ψευδώνυμο:
Ό ένας γιά να αποφυγει την Φυλάκιση, ο Μάκης Ψωμιάδης και ο άλλος ο Πρωθυπουργός γιά να αποφύγει αυγά-ντομάτες-γιαούρτια, πού αποτελούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού...
Εδω, ακριβές αντίγραφο από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Καλαμάτας: Το ζεύγος... Αναγνώστου και την παρέα του περίμεναν να δουν την Παρασκευή το απόγευμα στο μικρό ξενοδοχείο στα Ριτσά της Καρδαμύλης και τελικά αντίκρισαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα και την προσωπική τους ασφάλεια. Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την Καρδαμύλη για ολιγοήμερες διακοπές, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έκανε βόλτα στη μανιάτικη κωμόπολη, ενώ το βράδυ συνέφαγε με τη σύζυγό του και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο στην ταβέρνα “Ελιές” μπροστά από το ξενοδοχείο που διαμένει. Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν ιδιαιτέρως αυξημένα, αλλά διακριτικά με σκοπό να μην προκαλέσουν τους υπόλοιπους επισκέπτες και να περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι.
Ο πρωθυπουργός χθες έκανε την εμφάνισή του και πάλι στα Ριτσά για απογευματινό μπάνιο, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιδόθηκε και στο αγαπημένο του σπορ το κανό. Στην μυστικότητα της επίσκεψης συνέβαλε και η Ολλανδέζα σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργου Παπακωνσταντίνου Jacoline Vinke, η οποία ως συγγραφέας τουριστικών οδηγών φρόντισε να κάνει κράτηση για το πρωθυπουργικό ζεύγος και την ασφάλειά του σε άλλο όνομα για ευνόητους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου