Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΜΠΟΥΛΑΤ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΗΣ....


Πρόεδρος ομάδας… απείλησε τις ζωές των παικτών του!


Ο Τσετσένος Μπουλάτ Τσαγκάεφ, ο πρόεδρος της ομάδας Ξαμάξ, έχει κάνει άνω κάτω το ελβετικό ποδόσφαιρο
καθώς εξαπέλυσε απειλές κατά της ζωής των παικτών και του Χοακίν Καπαρός!

Το πρώτο ξέσπασμα όπως αναφέρει το gazzetta, ήταν όταν ο Τσαγκάεφ, σε αναμέτρηση της ομάδας του με την Σιόν, επειδή στα πρώτα έξι λεπτά της αναμέτρησης «έφαγε» 2 γκολ η Ξαμάξ, στο ημίχρονο κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες!

Αφού απαίτησε από τον τεχνικό της ομάδας, Μπερνάρ Σαγάντ, να κάνει αλλαγή τον τερματοφύλακα Ζαν Φρανσουά Μπεντενίκ, τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για τα γκολ που δέχθηκε η Ξαμάξ, στην συνέχεια απευθύνθηκε στους υπόλοιπους. «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναξε και έφυγε μαινόμενος.

Το τελευταίο «χτύπημα» του Τσετσένου, όμως, ήταν χειρότερο από όλα τα προηγούμενα! Ο Χοακίν Καπαρός, πρώην τεχνικός της Σεβίλλης και της Μπιλμπάο, έχει αναλάβει εδώ και κάποιες εβδομάδες της τεχνική ηγεσία της Ξαμάξ. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της Νοσατέλ με την Λωζάνη, που έληξε ισόπαλο 2-2, ο Τσαγκάφ κατέβηκε συνοδεία της προσωπικής του... φρουράς στα αποδυτήρια και άρχισε να απειλεί τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο! «Σε πληρώνω πολλά, όμως είναι ανίκανος» φέρεται να είπε στον Καπαρός σύμφωνα με τους Ελβετούς!

«Φοβάμαι ότι το τηλέφωνό μου είναι παγιδευμένο», τόνισε παίκτης της Ξαμάξ, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, σε εφημερίδα της Ελβετίας, ενώ ένας άλλος είπε: «λυπάμαι, αλλά φοβάμαι ότι θα υποστώ αντίποινα αν σας μιλήσω»!

Στη συνέχεια οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οπαδών της ομάδας ανακοίνωσαν ότι από εδώ και στο εξής θα απέχουν από τις δραστηριότητες της ομάδας. «Η Νοσατέλ Ξαμάξ έχει χάσει τις αξίες και έχει αμαυρώσει την ιστορία της. Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες θα πρέπει να δουλεύουν απερίσπαστοι», αναφέρει η κοινή ανακοίνωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου