Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΧ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

ΜΕ «ΜΕΣΙΤΗ» ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ... ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...!!!

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ «ΒΡΑΔΙΝΗΣ» Κ.ΜΗΤΣΗ...

Ναί, ο Καρατζαφέρης πού κόπτετε από τηλεοράσεως γιά την συναίνεση όλων των κομμάτων, προκειμένου να σωθεί η Πατρίδα από την κρίση πού προκάλεσε το Μνημόνιο πού ό... ίδιος με πάθος υπερψήφισε,εκλιπαρεί και ζητάειτώρα, πολιτική στέγη και συνεργασία,από τον Αντώνη Σαμαρά...!
(Πρίν από όλα η προσωπική και κομματική διάσωση, άλλο τι λέμε γιά το πόπολο)...
Έτσι σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Κ.Μητση, εκδότη της εφημερίδας Βραδινή έγινε συνάντηση Καρατζαφέρη--Αβραμόπουλου--Μήτση, όπου ο Αβραμόπουλος σε ρόλο «μεσίτη», ανέλαβε να «πιέσει» και να «πείσει» τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να… συνεργσθεί με τον Καρατζαφέρη διότι η αυτοδυναμία της Ν.Δ., περνάει από τον Καρατζαφέρη ή τουλάχιστον να μην τού αποδίδει ο Σαμαράς χαρακτηρισμούς όπως…(Εξαπτέρυγο, Δώστε του, κ.Παπανδρέου ένα υπουργείο κ.τ.λ)...
Τώρα, αν… «τόλμησε» ό Αβραμόπουλος να ενημερώσει τον Σαμαρά γιά την πρόταση Καρατζαφέρη δεν το γνωρίζουμε...
Διότι ενδεχομένως ο Σαμαράς να τον έστελνε στον «αγύριστο», άμα τω ακούσματι της πρότασης Καρατζαφέρη και αυτό ο Αβραμόπουλος το... γνωρίζει πολύ καλά...!!!
Πάντως από τις δηλώσεις Σαμαρά στον Επενδυτή περί «Καθαρής εντολής--Καθαρών λύσεων» είναι σαφές, ότι και άν ακόμη… «τόλμησε» ο Αβραμόπουλος να μεταφέρει την πρόταση Καρατζαφέρη στον Σαμαρά, ο Πρόεδρος της Ν.Δ., την πέταξε στα... σκουπίδια.!
Τό επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι απελπισμένες και αγωνιώδεις προσπάθειες πού καταβάλει καθημερινά στα Μ.Μ.Ε. ο Καρατζαφέρης, εκλιπαρώντας συναίνεση και οικουμενική προκειμένου να διασωθεί εκλογικά..!!!
Αυτό το «τρίο», Αβραμόπουλος--Μήτσης--Καρατζαφέρης έχει προϊστορία και συνδετικό κρίκο την Άννα Ζωηρού, οικογενειακή--προσωπική φίλη του εκδότη της Βραδινής και ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων Κ.Μήτση.
Ο Αβραμόπουλος την εν λόγω κυρία είχε διορίσει στην "Επιτροπή Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας"--τόσα και τόσα είχαν γραφτεί τότε--, όταν ό Καρατζαφέρης την «λανσάριζε» ως στενή του συνεργάτιδα...
Μάλιστα δε τον περασμένο μήνα με πρόταση του ΛΑΟΣ-Καρατζαφέρη, πάλι η Αννα Ζωηρού διορίστηκε στην Επιτροπή τού «Ταμείου Αξιοποίησης περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ», οπου εκεί θα έβαλε το... χέρι του ο Μήτσης...!
Υπάρχουν βέβαια άλλα «σπαραξικάρδια» περιστατικά και ιστορίες με το «τρίο» και την Άννα, πού μόνο ο... Μάρκος Σεφερλής θα μπορούσε με πιστότητα να αποδώσει στο Δελφινάριο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου