Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ..

Νέα μετωπική σύγκρουση Ρέππα-Ραγκούση


Σύντομη ήταν τελικά η ανακωχή μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα και του υπουργού Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση.

Αιτία της νέας κόντρας στάθηκε η δημοσιοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τη συνταγματικότητα της διατήρησης των κλειστών επαγγελμάτων.

Ο κ. Ρέππας εμφανώς εξοργισμένος με τη στάση του αντικαταστάτη του στο θέμα του προεδρικού διατάγματος, που δεν υπέγραψε ο κ. Ραγκούσης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ρίχνει ευθέως την ευθύνη της αναταραχής στον νυν υπουργό Μεταφορών.

Συγκεκριμένα ο κ. Ρέππας μεταξύ άλλων αναφέρει: « Το ΣτΕ, πράγμα βέβαιο, να εγκρίνει το σχετικό Π.Δ. και η χώρα να μην έχει δοκιμάσει αυτήν την αναστάτωση μέσα στην τουριστική περίοδο.Το ΣτΕ να μην εγκρίνει το Π.Δ. και επομένως οι επαγγελματίες να μην έχουν κανένα λόγο να στραφούν εναντίον της Κυβέρνησης».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ρέππας είναι εκτός εαυτού με τον κ. Ραγκούση για τη μεθόδευση, που θεωρεί ότι του έκανε, για να τον εκθέσει.

Από την πλευρά του ο κ. Ραγκούσης φαίνεται να αισθάνεται δικαιωμένος μετά το «θερμό» καλοκαίρι συγκρούσεων που είχε με τους ταξιτζήδες αλλά και με την εσωκομματική αντιπολίτευση.

Φαίνεται η κόντρα των δυο ανδρών θα έχει συνέχεια τις επόμενες μέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου