Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ SUPER .......

Ο φανατισμός καλά κρατεί στην χώρα μας..

Δεν πρόλαβε να αρχίσει το πρωτάθλημα, ξεκίνησαν ήδη τα επεισόδια μεταξύ οπαδών.. Το πρώτο σοβαρό κρούσμα βίας εκδηλώθηκε χθες το βράδυ όταν τρεις άνδρες (σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έφεραν διακριτικά του Ολυμπιακού) εισέβαλανστον σύνδεσμο του....




Παναθηναϊκού στην οδό Κυριαδών στα Πετράλωνα και χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο επιτέθηκαν σε άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα. Έπειτα από τη συμπλοκή, τρία άτομα τραυματίστηκαν και αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

Νωρίς το πρωί, εξιτήριο πήρε ο ένας από τους τρεις οπαδούς. Ο πρώτος έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και μετά την παροχή των Ά Βοηθειών πήρε εξιτήριο. Ο δεύτερος έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα και ο τρίτος τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Οι δυο τελευταίοι θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση τους είναι σταθερή.

Για το περιστατικό ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε σχετικά : «Είναι αδιανόητο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται αιματηρά επεισόδια, εντός και εκτός γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν. Για ακόμη μία φορά, παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Ποιος θα ήθελε να βρίσκεται τώρα στη θέση των γονιών και των οικείων των δύο παιδιών; Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, παράγοντες, φιλάθλους και Μ.Μ.Ε, το σημερινό περιστατικό να είναι και το τελευταίο. Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου