Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΚΑΚΑΣ??


Ο κυριολεκτικά ψεκασμένος παραδέχεται ότι ψήφισε μια απόφαση εγκληματική και αντισυνταγματική.





ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1' 51'
Μία ημέρα πριν ψήφισε την εφαρμογή του μέτρου, που συμπεριλαμβανόταν στο πολυνομοσχέδιο! και σήμερα αποδέχεται ΩΜΑ ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μια απόφαση εγκληματική και αντισυνταγματική. Ποιος το είπε; o Πάνος ψεΚαμμένος.
Δηλαδή αποδέχεται ότι είναι επίορκος  και εγκληματίας εις βάρος της χώρας.  
“’Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…’’.
Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος.
Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες.
Ομολογεί ότι έκαναν ‘’έγκλημα’’.
Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά.
Ο κ. Καμμένος, σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στη Σύρο, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, τόνισε ότι εξαιτίας του συγκεκριμένου μέτρου, που συμπεριλαμβανόταν στα προαπαιτούμενα του πολυνομοσχεδίου, έφθασε 2-3 φορές πολύ κοντά στην παραίτηση, κάτι που δεν συνέβη τελικά...
Στην ομιλία του στην εκδήλωση, ο υπουργός Άμυνας “ομολόγησε” την αντισυνταγματικότητα της συγκεκριμένης απόφασης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν για να αποτραπεί αυτό ή έστω να εξαιρεθεί η Σύρος και πρόσθεσε πως στην πρώτη ευκαιρία θα αποκατασταθεί αυτή η αδικία εις βάρος των νησιών.
"Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική για την οποία δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή.
Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα στην παρούσα φάση, όμως παραμένει για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Με την πρώτη ευκαιρία και τα πρώτα οφέλη που θα υπάρξουν θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση αυτής της αδικίας", τόνισε.
Ουσιαστικά, ο κ. Καμμένος παραδέχτηκε την αντισυνταγματικότητα του μέτρου που ψήφισε ο ίδιος μόλις μία ημέρα πριν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου