Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΜΗΤΣΟΣ 175

«Μα τί θέλετε επιτέλους; Να πέσει η κυβέρνηση και να 'ρθει ο Κούλης»;



Ένα εξαιρετικό άρθρο με τίτλο «Μα τί θέλετε επιτέλους; Να πέσει η κυβέρνηση και να 'ρθει ο Κούλης»; είναι η αφορμή να πω δυο λόγια για το μέχρι στιγμής έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πριν όμως να τονίσω πως δεν υπάρχει μόνο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. 
Το ΠΑΣΟΚ δεν έλεγε "ή εμείς ή η ΝΔ"; 
Τελικά ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ συνεργάστηκαν για να μας λεηλατήσουν.

Είναι αλήθεια πως μετά το Σαμαρά, ανησυχούσα μήπως η γαλάζια συμμορία τη σκαπουλάρει κάπως. Γι’ αυτό και ήθελα τον Άδωνη για αρχηγό, ώστε να σιγουρευτώ για το δίκαιο αφανισμό της. Ευτυχώς ο Κούλης συνεχίζει την καταστροφή της ΝΔ από 'κει που την άφησε ο Αντώνης. Έχει κάνει καλή δουλειά, το παραδέχομαι. Κατ' αρχήν έχει διχάσει το κόμμα του. Διάλυσε την ΟΝΝΕΔ και διέσπασε τη ΔΑΠ. Όχι κι άσχημα για εντελώς ανίκανο. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι.

Αν τυχόν γίνει κάποιο μαγείρεμα κι έρθει τελικά ο Κούλης - γιατί αλλιώς δεν βγαίνει με τίποτα - αυτό θα είναι αποτέλεσμα του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Αλέξης είναι ο καλύτερος σύμμαχος του Μητσοτάκη. Ίσως να έκαναν συμφωνία: Να ευχηθεί ο Επίτιμος, "καλή επιτυχία" στη ΝΔ του Σαμαρά, στο "να βρει τους 180 για πρόεδρο" ο Αντώνης, στο "Ναι" του δημοψηφίσματος, ενώ ο Τσίπρας να κάνει εκλογές, ώστε να φύγει από τη μέση ο Μεϊμαράκης, αφού εξαναγκάσει το Σαμαρά σε παραίτηση.

Είναι αλήθεια πως ο ένας χρωστά πολλά στον άλλον. Δεν ήταν τυχαίο που ο μπαμπάς Μητσοτάκης πήγε στη Βουλή στην πρεμιέρα του "αριστερού" - ακροδεξιού Αλέξη, ώστε να δει το Σαμαρά ταπεινωμένο. Δεν ξεχνιέται τέτοια ευχαρίστηση. Στην έξοδο κάποιοι νόμισαν, ότι ο Αποστάτης είχε μπερδέψει τα χάπια και πήρε... Viagra!

Οι μπαχαλάκηδες της βουλής στο μεταξύ, για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, κάνουν ότι τσακώνονται. Στην πραγματικότητα είναι σαν αυτούς τους αγώνες στη λάσπη, που δήθεν δίνουν τσιμπιές, τραβάνε μαλλιά, δίνουν μερικά χαστούκια στον πισινό, αλλά στην ουσία αγκαλιάζονται και φιλιούνται. Όλα για την Καρέκλα, το Μνημόνιο, και βέβαια για να φάμε το κουτόχορτο ότι δήθεν διαφέρουν. 

Ναι διαφέρουν. 
Μούτρα είναι όλοι τους αλλά οι μεν κάνουν τον καλό δήμιο οι δε τον κακό. Όπως όμως ξέρουμε πλέον εκ πείρας, δεν υπάρχει καλός δήμιος. 

Ρωτάω: Τι διαφορετικό θα έκανε η ΝΔ που ψήφισε το καλοκαίρι συνολικά αυτά που τώρα φέρνει με λεπτομέρειες ο ΣΥΡΙΖΑ; Τίποτα, απλά θα έβαζε τα δικά της βαφτιστήρια στο δημόσιο.

Ο Μητσοτάκης είναι αντιπαθής. 
Περίστροφο να βάλουν στον κρόταφο, οι ψηφοφόροι δεν τον ψηφίζουν. 
Ο μόνος λοιπόν τρόπος να δεχθεί ο κόσμος τον κανίβαλο, είναι αυτός που είχαμε πει, όταν μιλούσαμε για τις εκλογές στις ΗΠΑ: Να βάλουν δίπλα κάποιο χειρότερο. 

Αυτός ο χειρότερος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει βαλθεί σώνει και καλά να μας καθίσει στο σβέρκο το Μητσοτάκη, εξοφλώντας γραμμάτια στον Επίτιμο. "Μας κάνεις πλάκα" θα πείτε. Μπορεί να φαίνεται απίθανο αλλά, "αν δια της ατόπου απαγωγής αφαιρέσεις όλα τα υπόλοιπα, αυτό που μένει είναι η αλήθεια, όσο απίθανη κι αν φαίνεται". 

Πως εξηγούνται τα όσα προκλητικά λένε στο ΣΥΡΙΖΑ; 
Πως είναι δυνατό να κάνουν χειρότερα από τη ΝΔ και να μην καταλαβαίνουν, ότι αυτό είναι το πολιτικό τους τέλος; Είναι τόσο ηλίθιοι; Αυτοκαταστροφικοί; Όχι. Οι αχρείοι απατεώνες τέτοιου μεγέθους δεν είναι βλάκες. Ανόητοι όμως θα είναι όσοι από τους εξαπατημένους, τους πιστέψουν από δω και στο εξής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει ένα πολύ βρώμικο ρόλο κατ' εντολή των τοκογλύφων. Με αυτά που κάνει καπηλευόμενος την Αριστερά, αφαιρεί την Ελπίδα από τον κόσμο. Τσουβαλιάζει φασισμό και κομμουνισμό. Ναι, θέλουν να ξαναφέρουν τη ΝΔ οι πλούσιοι, μόνο και μόνο για να δείξουν, ότι κάθε Αντίσταση είναι μάταιη. Αλλά γι’ αυτό χρειάζονταν "δούρειο ίππο", την πρώτη φορά τόσο ακροδεξιά "αριστερά". 

Ξέρετε τι φοβούνται; 
Μήπως ο κόσμος πάει στην αληθινή Αριστερά, θελήσει να αλλάξει πραγματικά τον κόσμο, γι’ αυτό και φροντίζουν να τον απογοητεύουν. "Όποιος και να έρθει τα ίδια θα κάνει" αυτό δεν λένε πολλοί; "Όποιος"; Είστε σίγουροι; Δεν νομίζω, πάντα υπάρχει Ελπίδα, πάντα υπάρχουν έντιμοι και αγωνιστές, αλλά όχι εκεί που ψάχνατε. Κοιτάξτε αλλού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου