Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

edo
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011
Καλλικράτης: Πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ εξοικονόμηση μέχρι τώρα.


Αποκαλυπτικά τα στοιχεία ένα χρόνο μετά από την ψήφιση του Καλλικράτη: περιορισμός του κόστους αυτοδιοίκησης για τον κρατικό προϋπολογισμό κατά 1,2 δις, δηλαδή 25% σε σύγκριση με το 2009! Ταυτόχρονα δεν υφίσταται θέμα υποχρηματοδότησης των δήμων, όπως εξηγεί σε επιστολή του προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης. Δείτε την επιστολή και τα στοιχεία.

Εκδήλωση-Δράση του ΠΑΣΟΚ για το περιβάλλον.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5η Ιουνίου) οι Τομείς Εθελοντισμού-Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος-Χωροταξίας διοργανώνουν την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 στις 17:30 «Ενημερωτική Εκδήλωση & Επιδεικτική Δράση». «Πολίτες εν δράσει» είναι το θέμα της εκδήλωσης αλλά και μια σημαντική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος. Δείτε το ενημερωτικό υλικό.

Μάρτιν Σουλτς, το πνεύμα της Ευρώπης σε κίνδυνο

Η Δανία θέλει να επανεισαγάγει τον συνοριακό έλεγχο, η Ελλάδα και η Πορτογαλία χρειάζονται κι άλλα ευρωπαϊκά δις κι οι δεξιοί Ευρω-σκεπτικιστές νιώθουν πως ο καιρός τους έφτασε. Ποιες είναι οι προοπτικές του ευρωπαϊκού ιδεώδους; Το spd.de συζητά με τον Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρο των σοσιαλδημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Διαβάστε τη συζήτηση σε ελληνική μετάφραση από το newsletter του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD)
ΠΑΣΟΚ: Ο ανοιχτός πολιτικός διάλογος σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται

To ΠΑΣΟΚ διοργανώνει από την Τετάρτη 1 Ιουνίου έως την Τετάρτη 8 Ιουνίου 22 ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου σε όλη τη χώρα, με θέμα την πολιτική συγκυρία και την ενημέρωση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Δείτε το πρόγραμμα.
Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του ΠΑΣΟΚ.
Το email αυτό είναι μέρος μαζικής αποστολής ενημέρωσης.

pasok@pasok.gr Απεγγραφή απο αυτή την λίστα
Προώθησέ το σε ένα φίλο | Διόρθωσε τα στοιχεία σου
E-mail επικοινωνίας: mazi@pasok.gr
Sent to pasok@pasok.grwhy did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
Panhellenic Socialist Movement · Ippokratous 20 & Navarinou · Athens, Attica 10680


-----Ακολουθεί συνημμένο-----

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου