Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ




ΜΕ 155 «ΝΑΙ» ΘΑ Μας «ΜΙΚΡΥΝΟΥΝ» ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

Με τις θετικές ψήφους 155 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έναντι 143 αρνητικών από την αντιπολίτευση, η Βουλή ανανέωσε την εμπιστοσύνη της προς την κυβέρνηση.

Η σχετική πρόταση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, εγκρίθηκε από τους κυβερνητικούς βουλευτές και καταψηφίστηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Από την ψηφοφορία, με την οποία ολοκληρώθηκε η τριήμερη συζήτηση, απουσίαζαν ο προσφάτως ανεξαρτητοποιηθείς βουλευτής Γιώργος Λιάνης και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Επεισόδια περιορισμένης έκτασης σημειώθηκαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα, στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών στη Β. Σοφίας, ανάμεσα σε νεαρούς διαδηλωτές και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας στην Βουλή οι 143 δεν ψήφισαν ότι εμπιστεύονται τον Γεώργιο Παπανδρέου ενώ οι 155 με «ΝΑΙ» είπαν βέβαια τον εμπιστευόμαστε τον Προωθυπουργό μας, ( άλλοι είναι υπουργοί, άλλοι προσμένουν να γίνουν στο μέλλον(;) ) οι αγανακτισμένοι έξω έριχναν μπουκάλια με νερό προς το εσωτερικό του προαυλίου του κοινοβουλίου.

Σε κάθε θετική ψήφο βουλευτή, το όνομα του οποίου ακουγόταν από μεγάφωνο που έχει στηθεί έξω από το κοινοβούλιο, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «ανεπιθύμητος».

ΣΑΛΟΣ στο ΠΑΣΟΚ

Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ και πάλι πλέει σε «τρικυμία». Αντιδρούν οι συμμετέχοντες για το βιαστικό της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου που πιέζει τρόϊκα . Πρώτη απώλεια η παραίτηση του Ανδρέα Μακρυπίδη που από εισηγητής για το Μεσοπρόθεσμο παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, αλλά κυρίως για την αναίρεση υπόσχεσης, ότι θα τον έχριζε Υπουργό Ανάπτυξης ο Πρωθυπουργός στον Ανασχηματισμό που έγινε πρόσφατα.

Δεν πα να μπαίνει το ΔΝΤ και το μεσοπρόθεσμο. Ο ¨Έλληνας εκλεγμένος και μη πρώτα βάζει το προσωπικό του συμφέρον και σύμφωνα με αυτό ψηφίζει.

Φταίνε οι Ευρωπαίοι που μας τα ρίχνουν λοιπόν;;;;

Πηγή εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου