Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011




ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ
Με 7 + 2 Νέους υπουργούς στην Κυβέρνηση

Το νέο σχήμα της Κυβέρνησης Παπανδρέου που θα ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης την Τρίτη είναι δύο στελέχη της Κυβέρνησης και 7 νέα πρόσωπα που λέγεται ότι είναι καταξιωμένα στο επαγγελματικό χώρο τους. Αυτοί οι 2 και 7 κάνουν την Κυβέρνηση αρκετά νέα ώστε να μην πει ο λαός» άλλαξε ο Μανωλίος έβαλε την βράκα του αλλιώς»
Ποιοί είναι: Ο Παντελής Τζωρτζάκης από την Fortnet στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Κρητικός 49 ετών.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος επί πολλά χρόνια Δήμαρχος καθώς υφυπουργός εσωτερικών ετών 55 Χημικός μηχανικός.

Σταυρος Λαμπρινίδης 49 ετών. Από το ευρωβούλιο στο Υπουργείο εξωτερικών, σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες, ειδικός σύμβουλος τους Γιώργου Παπανδρέου
σε υπουργεία τις προηγούμενες 4ετίες.

Παντελής Οικονόμου. Στο υπουργείο Οικονομικών ως αναπληρωτής υπουργός.
Γενημμένος το 1950 Μαθηματικός με προϋπηρεσία στην δοίκηση βιομηχανίας και διαρκή ενεργή παρουσία στο ΠΑΣΟΚ και βουλευτής.

Κώστας Σπηλιόπουλος Πολιτικός Μηχανικός από το Αίγιο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το 74, βουλευτής Αχαΐας.

Μάρκος Μπόλαρης γενημμένος στις Σέρρες το 1958 Νομικός , βουλευτής από το 2004 έως το 2009, υφυπουργός στο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με έδρα την Θεσσαλονίκη .

Ηλιάς Μόσιαλος Υπουργός επικρατείας και Κυβερνητικός εκπρόσωπος στην σύνθεση της κυβέρνησης. Καθηγής της πολιτικής και της υγείας.

Γιάννης Δριβελέγκας. Γεννήθηκε στην Χαλκιδική 60 ετών Φυσικομαθηματικός μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 74 εκλεγμένος βουλευτής το 1993 και το 2004.

Μηλτιάδης Παπαϊωάννου Από την Αχαΐα δικηγόρος και βουλευτής από το 1981, Διετέλεσε πολλές φορές Υπουργός από το 1985 έως το 1996. Ανέλαβε το υπουργείο Δικαιοσύνης με υφυπουργό τον Γιώργο Πεταλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου