Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011



ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ και.. άλλα

Το συμβούλιο της Πέμπτης δεν παραβρέθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, λόγω των γεγονότων στην Βουλή και ο Δήμαρχος Κώστα Κόκκορης λόγω ανάρρωσης του, έφυγε νωρίς. Ωστόσο τα θέματα αν και ήταν «βατά», πυροδοτίθηκε έκρηξη πρωτοφανής

Αδιαλλαξία

Το λόγο ζήτησε ιδιοκτήτης καταστήματος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για θέμα λειτουργίας , αλλά δε του δόθηκε. Το τι επακολούθησε βέβαια καταγράφηκε στο βίντεο.

Και στην δημοτική σύμβουλο Δάφνη Μπίλια αφαίρεσε το λόγο η Πρόεδρος, όταν θέλησε να αναπτύξει το φλέγον θέμα με εφημερίδες που καταγράφουν γεγονότα κατά το δοκούν και με ιδιοτέλεια, παραπληροφορώντας όπως δήλωσε τον κόσμο ( το γνωστό θέμα με τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο).

«Μας κάνετε ρητορική δήλωση και όχι ερώτηση», είπε η Πρόεδρος και την διέκοψε με αφαίρεση του λόγου.

Η κ Λυγνού θέλοντας να μιλήσει για θέματα και μη μπορώντας, είπε απευθυνόμενη στην Πρόεδρο «αφήστε με να μιλήσω γιατί τσιρίζετε μονίμως μέσα στο αυτί μου» και η Πρόεδρος σταμάτησε θιγομένη όμως από τον

χαρακτηρισμό!!!

Βέβαια το σωστό είναι να τηρεί τον κώδικα και καλώς κάνει αλλά μέχρι εκεί που δεν γίνονται υπερβολές. Διότι το να μην δίνεις το λόγο και στον χειρότερο επαγγελματία ακόμα, να ακουστεί, όπως να μην επιτρέπεται να εκφράζει λιγόλεπτα κάποιες απόψεις εκλεγμένος σύμβουλος, μάλλον δημοκρατία δεν λέγεται, και το ΠΑΣΟΚ μόνο για Δημοκρατία μιλούσε, όταν δεν ήταν στην εξουσία !!!

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με την κυρία Πρόεδρο, η οποία θα πρέπει να παρακολουθήσει, άλλα δημοτικά συμβούλια να δει πως επιβάλλουν την τάξη οι Πρόεδροι. Πάντως όχι με απαγορεύσεις και φωνές.

Ωστόσο κατανοούμε βέβαια το γεγονός ότι είναι γυναίκα και μάλλον από ένστικτο ενεργεί τόσο αυστηρά, τόσο πού οι κατεξοχήν συνηθισμένοι να χτυπούνε μέχρι και τα χέρια στα προεδρεία και να κλείνουν τα μικρόφωνα είναι οι άνδρες που ρέει στο αίμα τους αυτή η ετοιμοπόλεμη- άτιμη τεστοστερόνη.

Στα βίντεο παρακολουθείτε όλα τα γεγονότα και τα θέματα του Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου