Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011


ΒΟΥΛΑ ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΚΑΥΓΑΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ

Με θέματα προ ημερησίας και τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης άρχισε ο καυγάς μεταξύ του Δημάρχου και του Γρηγόρη Κωσταντέλλου, κατέληξε σε διακοπή της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και την συνέχιση πάλι από την αρχή….

Τι είπαν; ο Γρήγορης Κωσταντέλλος ρώτησε τον Δημαρχο για τα κολοβακτηρίδια στη λίμνη Βουλιαγμένης από εξέταση του ΠΑΚΟΕ. Ανέφερε την χαμηλή πολιτική των θεμάτων του Δ.Σ . Για το Ασκληπιείο Βούλας και τον κίνδυνο συγχώνευσης ή κατάργησης του.

Ο Δήμαρχος κ. Κασιδόκωστας απάντησε στις ερωτήσεις ότι: Η λίμνη είναι καθαρή, το μπαρ καντίνα σε Αθλητικό όμιλο της Βούλας το έκλεισε ο ίδιος, γιατί δεν είχε άδεια λειτουργίας και πουλούσε σουβλάκια. Θύμισε ότι αθλητικά κέντρα είναι περιουσία του Δήμου και όχι των σωματείων, στα οποία παραχωρείται μόνο η χρήση του χώρου, και ο Δήμος ούτε κλειδιά δεν έχει. Τα παιδιά θα αθλούνται δωρεάν χωρίς καμία συμμετοχή σε μαζικό αθλητισμό, ενώ τα σωματεία θα λάβουν ώρες καθορισμένες για την διεξαγωγή αγώνων.

Στην συνέχεια ο Κώστας Πασακυριάκος ρώτησε για τους απλήρωτους μισθούς στους εργαζόμενoυς στα νομικά πρόσωπα του Δήμου, και για την λειτουργία του ΠΙΚΠΑ αν θα διακοπεί όπως λέγεται, και ο κ. Σκουμπούρης ρώτησε αν η αίθουσα Ιωνία δίνεται επιλεκτικά για εκδηλώσεις;

Όταν τέλειωσαν οι ερωτοαπαντήσεις ο Δήμαρχος αποχώρησε από το Συμβούλιο, ενώ του ζητήθηκε από την κ. Αργυροπούλου (της παράταξης του) να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό «νταβατζίδες» των μελών και προέδρων των σωματείων γεγονός που δεν έγινε και ο κ. Νιτερόπουλος θιγόμενος για την έκφραση αυτή ζήτησε δημόσια συγνώμη, διότι όπως είπε εξελέγη με την παράταξη του Δημάρχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου