Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ… ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ….

Δεν μας έφτανε ο Νταλάρας που δεν άφησε τραγούδι, εκπομπή, βραβείο, συνέντευξη και παρουσία στα ΜΜΕ που να μην είναι, τώρα μας ήρθε και η Νταλάραινα, που λέει και η θεία μου η Αργυρώ, να μας πει για τα εργατικά χέρια, μισθούς και για το δίκιο του λαού και το δίκιο του εργάτη!!!


Τι ειρωνεία και τι αναίδεια φωνάζει από μέσα η θεία. Βλέπει στην τηλεόραση, τα μπουκάλια και τις πέτρες, που ρίχνουν οι αγανακτισμένοι έξω από το πολιτιστικό Κέντρο στου Ζωγράφου και φωνάζει «απάνω της παλικάρια μου», ενώ εκσφενδονίζει η ίδια στην τηλεόραση την φλούδα από την μισοφαγωμένη μπανάνα της που τρώει συνάμα τραγουδώντας, «Πάλης ξεκίνημα Νέοι αγώνες»…

--Τι λες ρε θεία, την προλαβαίνω, αυτό το τραγουδούσαν επί Ανδρέα Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ τα παλικάρια. Πάει άλλαξαν οι καιροί ..και έγιναν και οι Νταλάρες αγωνιστές.

--Κατέβησαν τα βόρεια προάστια στο κέντρο μου είπε η θεία μειδιώντας πονηρά, ενώ η μπανάνα της διαλυόταν στην άνω γνάθο από την οδοντοστοιχία στο στόμα της, αποτρέποντας την να συνεχίσει το τραγούδι της Λευτεριάς και της Πάλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου