Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Kιτρίνισαν τα πεύκα και η έγινε παραλία παρκιν

ΑΛΙΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα προ ημερησίας θέματα ο Νίκος Τσαμπαρλής ξαναέφερε το θέμα της Καλαμακίου με τα ξεραμένα νεοφύτευτα πέυκα. «Ρημάξατε τις ελιές κ. Δήμαρχε, δήλωσε, και φυτέψατε κωνοφόρα που έπρεπε να φυτευτούν τον Δεκέμβριο για να μην ξεραθούν». Αλλά ο Δήμαρχος του απάντησε ότι είναι ανακρίβειες και είναι ψεύτης, Ο κ, Τσαμπαρλής συνέχισε τις ερωτήσεις και ζήτησε να γίνει ένα συμβούλιο με θέμα μόνο τα οικονομικά του Δήμου.

Για την καθαριότητα δήλωσε ότι είναι ο πιο βρόμικος Δήμος και συνέστησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητος αντί να κατεβαίνει και να σκουπίζει μαζί με τους οδοκαθαριστές καλύτερα να διοικεί το τμήμα καθαριότητας και τους συντονίζει. Οι οι παρατάξεις, συνέχισε ο Τσαπαρλής σε άλλο θέμα, περιμένουν τα υποσχόμενα γραφεία τους μέσα στο κτίριο του Δήμου. Όσο για τους Τράχωνες και το νέο πολυκατάστημα που πήρε άδεια να κτισθεί είπε ότι: μπορεί να ανέστειλε η πολεοδομία την άδεια, αλλά ο επιχειρηματίας δεν κάθεται με χέρια σταυρωμένα. Ο Δήμος πρέπει να επιχειρηματολογήσει στις υπηρεσίες ώστε η άδεια να κριθεί παράνομη.

Οι ταυτότητες και τα μπάνια

Πολύς σάλος έγινε από την αντιπολίτευση για την ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών στην πλάζ. Η αντιπολίτευση ρωτούσε γιατί να εκδίδονται από την επιχείρηση που εκμεταλλεύεται την πλαζ και ποιος ελέγχει το δημοτολόγιο, για να τους καθησυχάσει ο Δήμαρχος ότι ο δήμος διαχειρίζεται τα στοιχεία και δεν παραβιάζονται.

Ωστόσο οι αντιρρήσεις ήταν έντονες, και η συζήτηση εμπερίεχε κάποιες υποψίες., για αυτό το θέμα αυτό ρωτήθηκε από όλες τις παρατάξεις.

Όστρια - παρκιν και φωτισμός

Πολύς ντόρος έγινε για το πάρκιν που εκμεταλλεύεται ο επιχειρηματίας στον διαμορφωμένο χώρο με τα καφέ – ρεστωράν, χωρίς να του ‘έχει δοθεί η εκμετάλλευση και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο οι ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο ήταν συνεχόμενες από την αντιπολίτευση θέλοντας απαντήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία του Αλίμου. Πιο πέρα η ίδια παράταξη της Αριστεράς «Άνω- Κάτω» ρώτησε για τον φωτισμό που διατρέχει κατά μήκος της παραλιακής, στο ύψος της πλαζ και κατά μήκος του τραμ παραμένει ανύπαρκτος και ποιος ευθύνεται που οι λάμπες του Δήμου και του Δημόσιου χώρου δεν ανάβουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου