Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (πολιτική)

ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ….ΤΩΡΑ ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ

Σε καυγά εξελίχθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου στην Αργυρούπολη με τον Γιάννη Κωσταντάτο και τον Χάρη Πασβαντίδη να φωνάζουν στον Πρόεδρο του Συμβουλίου ότι συστάσεις και συμβουλές για την χρησιμότητα του Δάνειου που πρόκειται να πάρει ο Δήμος ύψους 7 εκατομ. 300χιλ ευρώ δεν χρειάζονται ούτε δέχονται. Η κόντρα άρχισε με τις συμβουλές του προέδρου ότι το δάνειο είναι αναγκαίο για να εξοφλήσει ο Δήμος τα χρέη, και σταμάτησε με το διάλλειμα που έκανε ο Πρόεδρος αναγκαστικά για να σταματήσουν οι φωνές.

Πυροδοτήθηκε και δεύτερη φορά το Συμβούλιο με την συζήτηση για τα επεισόδια που έγιναν στο ΚΑΠΗ και «έπεσαν» κατηγορίες αλλήλοις περί προπηλακισμών ή ευθυνών για την συγκέντρωση- επίθεση των διαμαρτυρόμενων πολιτών στις εκδηλώσεις Παπουτσή και Νταλάρα.

Τι είπαν : Ο Δήμαρχος Για τα επεισόδια ανέφερε ότι «κατηγορήθηκα ότι υποκίνησα τα επεισόδια και αυτό είναι λάθος. Για το δάνειο που θα πάρει ο Δήμος ευθύνονται οι προηγούμενοι δήμαρχοι που χρέωσαν το ¨δήμο με 7 εκ. 300 χιλ. Ευρώ. Τώρα τα χρέη είναι ληξιπρόθεσμα, οι εργολάβοι για τα έργα που κατασκεύασαν ζητούν τα χρήματα και πολλοί έχουν δικαστικές αποφάσεις, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος. Ωστόσο με κατηγορούν ότι υποθηκεύω το μέλλον των παιδιών , για να κάνω πολιτική με το δάνειο, ενώ ζητούν να καταργηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες εχουν ωστόσο μειωθεί αναγκαστικά».

Στην Γερουλάνου….

…Τα τραπεζάκια έξω… καταλαμβάνουν τους χώρους. Ο Γιάννης Κωσταντάτος δήλωσε ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει, ενώ καταστηματάρχες του κατήγγειλαν ότι, όσοι έχουν κολλητούς στην Διοίκηση βγάζουν τραπέζια, και ζήτησε να πάρει το Δ.Σ μία απόφαση για το ρευστό και άναρχο καθεστώς με τα τραπέζια και τις καταλήψεις των κοινόχρηστων χώρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου