Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

SIEMENS ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ??

Στη Siemens εργάζεται η σύζυγος Παπασταύρου... Kι πλάκα είναι ότι οι δικαστές που αθωώνουν τον Παπακωνσταντίνου, που αποφυλακίζουν τους απατεώνες της ENERGA, που φυλακίζουν μια ψυχικά άρρωστη... για τον Παπασταύρου, του Σαμαρά, μούγκα... Σιγή ταφική ή σωστότερα... στοάς!

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η οικονομική εφημερίδα FM VOICE, η σύζυγος του Σταύρου Παπασταύρου- στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, επί της πρωθυπουργίας του, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στην λίστα Lagarde- σύμφωνα με την ιταλική Lastamba, - είναι σήμερα επαγγελματικό στέλεχος της...
SIEMENS.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος Παπασταύρου εργάζεται  ως επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ της  SIEMENS, όπως αποδεικνύει το  δελτίο τύπου με ημερομηνία 31 Μαρτίου 2015 ( σ.σ. το δελτίο τύπου  εκδόθηκε την επόμενη ημέρα  της περιβόητης δήλωσης του Αντώνη Σαμαρά από το βήμα της βουλής  «μακάρι  η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου).

Η σύζυγος Παπασταύρου ήταν στέλεχος  της Siemens, ανέστειλε την επαγγελματική της ιδιότητα όταν προσελήφθη στο Μέγαρο Μαξίμου επί συγκυβέρνησης  Σαμαρά – Βενιζέλου- και επανέκαμψε στην γερμανική πολυεθνική μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, που εστάλη προς τα ΜΜΕ, από την σύζυγο Παπασταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου