Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΚΟΥΦΑΛΕΣ..............ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ το Mega - ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ των μετόχων για τα χρέη

Μεγάλη ένταση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα τόσο στα υψηλότατα κλιμάκια του Μega όσο και στα πιο χαμηλά, με αποτέλεσμα όσοι εργάζονται στη Μεσογείων από το πρωί μέχρι το βράδυ να αντιλαμβάνονται ένα ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο κλίμα.

Το πιο σημαντικό νέο των τελευταίων 24ώρων ήταν η φημολογία περί υποβολής παραίτησης από τον διευθύνοντα σύμβουλο Θανάση Ανδρεούλη, ο οποίος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δεν κρύβει την απελπισία του, καθώς η αδυναμία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου δεν επιτρέπει στο κανάλι να κινηθεί σε ομαλή πορεία. «Χρειαζόμαστε 10 εκατομμύρια ευρώ αμέσως», είναι το μήνυμα που έστειλε σε όλους τους μεγαλομετόχους του καναλιού, όμως οι απαντήσεις που έφτασαν κάθε άλλο προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος ήταν.

Η πλευρά Μπόμπολα, μετά την πρόσφατη περιπέτεια με τον Λεωνίδα Μπόμπολα, δηλώνει πως αδυνατεί να ανταποκριθεί στην καταβολή του μεριδίου της, ενώ τόσο ο Βαρδής Βαρδινογιάννης όσο και ο Σταύρος Ψυχάρης λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι προτίθενται να βάλουν το μερίδιο που αναλογεί στον Φώτη Μπόμπολα, με αντάλλαγμα να πάρουν ουσιαστικά στα χέρια τους τη διαχείριση ολόκληρου του καναλιού. «Κι αν αυτό γίνει, πώς σκοπεύεις να κινηθείς στη συνέχεια;», είναι το ερώτημα που βάζει η μία στην άλλη πλευρά, κι όσο δεν παίρνει απάντηση τόσο το αδιέξοδο παραμένει. ...


Την ίδια ώρα, συνεχίζεται και η πίεση από τις τράπεζες, οι οποίες με όσο πιο κομψό τρόπο μπορούν ζητούν τις καθυστερημένες δόσεις των δανείων που έχουν συναφθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν πληρωθεί οι δόσεις του Φεβρουαρίου και, φυσικά, όλες όσες ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου