Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ



We and our monkey!
Μπορεί να τον αγαπάτε, μπορεί όχι. Οι περισσότερες από μας τον λατρεύουμε. Σε σχεδόν 3 μήνες θα έρθει στην Ελλάδα για μία, απ' ότι αναμένεται, καταπληκτική συναυλία. Τη μαϊμουδίτσα τη βρήκαμε αρκετά νωρίτερα.
Μπερδευτήκατε; Να εξηγήσουμε. Μιλάμε για τον Robbie Williams και τη Monkey, μόνο που στη προκείμενη περίπτωση η Monkey είναι δική μας, οχι δικη του. ΖΕΗ and our Monkey.
Η Monkey βρέθηκε την προηγούμενη βδομάδα να σπαρταράει στη μέση του δρόμου χτυπημένη από αυτοκίνητο. Ειδοποιήθηκε εθελοντρια μας η οποία την παρέλαβε και την πήγε στον κτηνίατρο. Πήρε νάρκωση για να της γινει ακτινογραφία που έδειξε το ενα της μπροστινό ποδαράκι σπασμένο. Την πήρε σπίτι προσωρινά μέχρι να κανονιστεί το χειρουργείο της. Όταν συνήλθε διαπιστώσαμε οτι δεν κουνάει κ δε χρησιμοποιεί και το άλλο της μπροστινό ποδαράκι το οποίο δεν προλάβαμε να παρατηρήσουμε και δε φάνηκε στην ακτινογραφία.
Χτες Κυριακή η Μάνκευ σηκώθηκε όρθια. Τι εννοούμε όρθια; Αυτό που γράφουμε.
Σηκώθηκε περπάτησε στα δύο της πόδια! Αφού σας το είπαμε από την αρχή, δεν προσέχατε;! ΖΕΗ and our Monkey!
Περπατάει στα δύο πόδια!
Η Μάνκευ σήμερα πήγε ξανά στον κτηνίατρο. Θα χειρουργηθεί το ένα της ποδαράκι το σπασμένο και το άλλο πρέπει να ακρωτηριαστεί. Δεν θέλουμε κιχ και δεν θέλουμε λύπηση. Αλλού αυτά, όχι στη μαϊμουδίτσα μας. Αυτό που θα θελήσουμε σύντομα είναι ένα σπίτι για τη Μάνκευ.
Ούτε κιχ, ούτε λύπηση, το ξαναλέμε.
Το κόστος του πρώτου χειρουργείου είναι 300 ευρώ και έχει κανονιστεί για την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι. Εμείς θα την κάνουμε καλά αν μας βοηθήσετε, αλλά φροντίστε να βρει ένα σπίτι.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό του σωματείου. Για οποιοδήποτε ποσό στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα σας ταχυδρομήσουμε απόδειξη.
Monkey
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Piraeus Bank):
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
60 4001 0189 237
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237
Paypal: support@zeil.gr




---
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου