Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΙ

Μόνο άμα κλείσουν τα ιδιωτικά βρωμο-κανάλια θα σωθεί η χώρα.



Εάν τα παρακολουθείς το βράδυ για να κοιμηθείς, πρέπει να πάρεις μια χούφτα χάπια. Πως μπορεί να λειτουργήσει η αγορά η ένα κράτος που από το πρωί μέχρι το βράδυ το μοναδικό θέμα είναι εάν θα πάρουμε σαν πρεζάκηδες την δόση μας η εάν θα μπούμε η θα βγούμε από την Ε.Ε και το ευρώ. 
Αυτή η χώρα μεγαλούργησε… ξυπόλητη και με ξυπόλυτους. Τώρα που έβαλε παπούτσια,  ξέχασε να… περπατά. .   

Χωρίς τέλος η προπαγάνδα και η κατατρομοκράτηση των πολιτών με εντολή των δανειστών. Ποιος πληρώνει τα αισχρά και προδοτικά Μ.Μ.Ε για χειραγώγηση;  


ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΗ ΓΝΩΜΗ...ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ"...ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
- Bloomberg: Στο τέλος της εβδομάδας η Ελλάδα χρειάζεται 1,5 δισ. ευρώ για μισθούς και συντάξεις
- 1,3 δισ. ευρώ έκαναν “φτερά” από τις τράπεζες λέει εμπιστευτική πηγή του πρακτορείου
- Διαψεύδουν οι εταίροι την πεποίθηση της κυβέρνησης ότι πλησιάζει η συμφωνία
Βαρύγδουπος μεν ο τίτλος του πρακτορείου Bloomberg, ενδεικτικός ωστόσο της άποψης των ξένων μέσων για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Πλησιάζει η ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας για την Ελλάδα, λέει στο άρθρο του πρακτορείο εξηγώντας ότι η χώρα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να βρει 1,5 δισ. ευρώ για να μπορέσει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Την ίδια ώρα όπως λέει στο Bloomberg πηγή που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το πρακτορείο δεν έχει εξουσιοδότηση να μιλήσει δημοσίως, αναφέρει ότι νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν αποσύρει από τις τράπεζες 1,3 δισ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Όπως επισημαίνει το πρακτορείο παρά την αισιοδοξία του Α. Τσίπρα μετά τη συνάντησή του με την Α. Μέρκελ, αλλά και παρά τις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη μετά το Eurogroup της Ρίγα οι εταίροι της χώρας δεν έχουν την ίδια άποψη για την πιθανότητα μιας συμφωνίας και μάλιστα άμεσα.
“ Η κυβέρνηση έχει επανειλημμένα εκφράσει την πεποίθηση ότι μια συμφωνία είναι κοντά, θέση που αντικρούουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι οι οποίοι ζητούν συγκεκριμένα βήματα” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.
“Η Ελλάδα θα αναζητήσει τρόπους να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πληρώσει συνταξιούχους και εργαζόμενους αυτήν την εβδομάδα, δεδομένου ότι οι Ευρωπαίοι ΥΠΟΙΚ ξεκαθάρισαν την περασμένη Παρασκευή ότι δεν θα καταβληθεί περαιτέρω οικονομική βοήθεια αν δεν τηρηθούν οι όροι του προγράμματος διάσωσης” γράφει το πρακτορείο που κάνει αναφορά και στο ενδεχόμενο δέσμευσης των ταμειακών διαθεσίμων δήμων και άλλων δημοσίων φορέων.

Στο έργο συμμετέχουν και οι πανηλίθιοι υπουργοί που ξημεροβραδιάζονται στα παράθυρα για να μας πουν τι θα κάνουν, η την γνώμη τους για όλα, συμμετέχοντας έμμεσα στο έργο των δανειστών .
«Η συμφωνία δεν έκλεισε γιατί αυτά που μας ζητούν είναι χειρότερα από τη ρήξη», δήλωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, στο πρωινό του MEGA,  επισημαίνοντας, πως, οι απαιτήσεις των δανειστών, όπως...
μειώσεις συντάξεων και μαζικές απολύσεις, δεν πρόκειται να περάσουν.
"Δουλεύουμε προς την προσπάθεια επίτευξης καλής συμφωνίας"...
"Ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει τη θερμή υποστήριξη μας" δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας προσφέροντας πολιτική στήριξη στον υπουργό Οικονομικών.
Οι κάλπες για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών δεν συμφέρουν την Ελλάδα, τόνισε ο Πάνος Καμμένος, που όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος.

Ο ελληνικός λαός στηρίζει την κυβέρνηση. Δεν υπάρχει θέμα αναντιστοιχίας της λαϊκής βούλησης με την εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου, είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στο Mega, τονίζοντας ότι δεν υφίσταται θέμα εκλογών καθώς κάτι τέτοιο δεν συμφέρει την Ελλάδα.
Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, συμπλήρωσε και να είμαστε ενωμένοι οι Έλληνες σε μία διαπραγμάτευση.

Ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για δημοψήφισμα, λέγοντας πως αυτό είναι πιθανό να χρειαστεί αν παραβιαστεί η ευρωπαϊκή συνθήκη και πούνε κάποιοι ότι θα ακολουθήσουν τον Σόιμπλε.

 Γιώργος ΡωμανιάςΜιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, απέκλεισε κατηγορηματικά το... ενδεχόμενο περικοπής συντάξεων, κύριων και επικουρικών. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων είπε πως η πίεση που υπάρχει «είναι δεδομένη», αλλά και πως η άρνηση της κυβέρνησης σε αυτήν την πίεση «είναι εξίσου δεδομένη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου