Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ

Δείτε το: Όπως και να το κάνουμε χρειάζεται να έχεις ..ουμπαλα για να τα πεις κατάμουτρα.





Παγωμάρα επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής OΝline του Mega όταν η καλεσμένη των Ολγα Τρέμη και Νίκου Ευαγγελάτου, Ραχήλ Μακρή, τα... έχωσε στο κανάλι.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκνευρισμένη προφανώς από μια ανάρτηση που παρουσιάστηκε και η οποία αναφερόταν στα όσα είχε πει προεκλογικά για τύπωμα 100 δισ. ευρώ, άρχισε την... επίθεση.
«Έχω στείλει το Mega δύο φορές στον εισαγγελέα επειδή χρωστάει πάνω από 1 δισ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο», είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή μόλις της δόθηκε ο λόγος, προκαλώντας την έκδηλη αμηχανία των παρουσιαστών της εκπομπής OΝline, της Ολγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου, με την πρώτη να ρωτά αμήχανα «ποιο κανάλι;»... 
Φυσικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε απτόητη: «Έχει πάρει δάνειο 100 εκατ. ευρώ και ενώ η εταιρεία αυτή είναι υπό επιτήρηση. Είναι πολύ λογικό λοιπόν ότι όταν πίσω από αυτό το κανάλι κρύβεται ένας ιδιοκτήτης ο οποίος στηρίζει τις επιχειρήσεις τους πάνω στο ελληνικό Δημόσιο να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.
Και αδιαφορώντας για το νέο σχόλιο της Ολγας Τρέμη («δεν ξέρω πώς τα συνδέσατε αυτά, σας έχασα», της είπε η δημοσιογράφος) η Ραχήλ Μακρή συνέχισε με ακόμη μεγαλύτερη φόρα: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος κάποια πράγματα. Δεν πειράζει που με "χάσατε", ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά. Ας πληρώσουν τις οφειλές τους όσοι χρωστάνε, για τους οποίους τους διέγραψε τα χρέη ο κ. Γεωργιάδης με τροπολογίες».
Ο παρουσιαστής της εκπομπής εν τω μεταξύ, και αφού η Ραχήλ Μακρή είχε ολοκληρώσει την επίθεσή της, περιορίστηκε στο να πει «εμείς δεν είμαστε ιδιοκτήτες του Mega, δεν έχουμε σχέση με την ιδιοκτησία και δεν προσελήφθην για να απαντώ εκ μέρους της ιδιοκτησίας». «Δεν μιλάω για εσάς, στον κόσμο μιλάω» κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου