Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Aβραμόπουλος, Καραμανλής, Ντόρα έτοιμοι να αρπάξουν το κόμμα


 
Kαταιγιστικές εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία. Μόνο για το σαββατοκύριακο έχουν κανονισθεί τουλάχιστο δύο κομβικά ραντεβού. Το ένα ανάμεσα στην Ντόρα και τον Καραμανλή και το άλλο ανάμεσα σε Αβραμόπουλο και Μειμαράκη. Ο Σαμαράς ανήσυχος σήμανε συναγερμό στους σκληρούς σαμαρικούς και παρέα με τους Λαζαρίδη, Μπούρα και Σταμάτη βρίσκονται σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις ώστε να αντιμετωπίσουν την ολομέτωπη επίθεση των καραμανλικών, της Ντόρας και του Αβραμόπουλου οι οποίοι διεκδικούν την ηγεσία της ΝΔ και σε περίπτωση που ο Σαμαράς δεν κινήσει τις διαδικασίες είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην δημιουργία κόμματος. Ο Σαμαράς από την άλλη προσπαθεί να ενώσει τις δυνάμεις του με τους Βενιζέλο και Σταύρο Θεοδωράκη ώστε να φανεί ότι έχουν κοινό μέτωπο ως οι ευρωπαιστές της Βουλής. Η πλάκα είναι ότι ο Βενιζέλος έχει προαναγγείλει την παραίτησή του αλλά δεν λέει να το κουνήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για μια παραίτηση-μπλόφα χαρακτηριστική της σοβαρότητας των εγχώριων κομμάτων αλλά και του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Σύφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής τόσο ο Σταύρος Ψυχάρης όσο και ο Γιώργος Μπόμπολας ζήτησαν εσπευσμένα ραντεβού από τον Καραμανλή!
Πριν λίγο απεκάλυπτετο  η έκτακτη πρωινή συνάντηση στο γραφείο του Καραμανλή>
Συνεχίζοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία σάς αποκαλύπτουμε σήμερα την έκτακτη συνάντηση-βόμβα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη.
Στις 12.30 λοιπόν το πρωί της Παρασκευής στην αίθουσα συσκέψεων στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Μαβίλη βρέθηκαν εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό οι κ.κ Θοδωρής Ρουσόπουλος, Γιάννης Αγγέλου, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, Τάκης Χατζής, Μανώλης Κοττάκης και Διονύσης Ζακυνθινός.
Πρόκειται για την πρώτη δυναμική κίνηση του Καραμανλή αλλά και του στενού πυρήνα των καραμανλικών μπροστά στις καταιγιστικές εξελίξεις στην πολιτική ζωή του τόπου.
Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ακριβές περιεχόμενο της σύσκεψης αλλά δεν μπορεί να ήταν άλλο από την ολοκληρωτική επαναφορά στην πρώτη γραμμή του πρώην πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου