Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΛΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.....ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ....


Απο την μια τον λυπαμαι τον Γιωργακη. Ειναι δυνατον να φας με αυτα τα μουτρα απεναντι;;;;; Νηστικος θα μεινει! Τουλαχιστον θα εχει το μυαλο του σε αυτα που θα λεγονται και οχι στο φαι……….. Χμμ, Γιωργακης και μυαλο στην ιδια προταση.Καλα, γραψτε λαθος………

Και την ιδια ωρα και οι 155 του ΠΑΣΟΚ ειπαν ναι στο χαρατσι για τα ακινητα. Πατατουλες ;;;; Θα μου πεις αν ψηφιζαν οχι θα τους διαγραφαν. Και δεν ειναι καιρος για να μενει ανεργος κανεις……Ασε που πολυ αμφιβαλω αν καποιος απο ολους αυτους εχει δουλεψει πραγματικα στην ζωη του. Και οι 145 της αντιπολιτευσης μη νομιζετε πως δεν αγχωθηκαν. Ενα “ουφ” ακουστηκε μολις τελειωσε η ψηφοφορια…….

Κι αλλες μειωσεις σε μισθους και συνταξεις. Στο τελος οσοι εχουν δουλεια θα πρεπει να …..πληρωνουν και κατι!!! Ε, μην τα θελουν κι ολα δικα τους. Και δουλεια και χρηματα!

Ειχαμε και ευχαριστα! Η εξισωση της τιμης του πετρελαιου θερμανσης-κινησης θα ισχυσει απο του χρονου. Φετος θα το αγοραζουμε μονο 1,00 ευρω! Τζαμπα πραμα δηλαδη…… Καλου κακου ας ετοιμασουμε την ξυλοσομπα. Το τι εχει να γινει στα βουνα δεν περιγραφεται!!!! Δεν θα μεινει ουτε πουρναρι λεμε!

Βγηκε και ο Βενιζελος και μας ειπε πως θα γινουμε Αρεντινη! Ε, τωρα που γυρισε ο Γκεκας εχουμε καποια ελπιδα!

Και το κακο ειναι πως δεν υπαρχει ελπιδα……. Φανταζεστε πρωθυπουργο τον Αντωνακη;;;;

Τα λεμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου