Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.......!!!!!!!!!

"Τα πάντα ολα" για την οικογένεια Παπανδρέου

Με τις ζημιές να αγγίζουν τα 500 εκατομμύρια ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2011 και τη μετοχή του να έχει εχει καταβαραθρωθεί (οκτώ φορές κάτω), ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέων Παπαδόπουλος ακολουθώντας "επιθετική" πολιτική ανοίγει νέο υποκατάστημα ΤΤ στη Θεσσαλονίκη, σε απόσταση 200 μέτρων από ηδη υπάρχον εν λειτουργία!!!.
Ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος είναι προσωπικός φίλος...
του αδελφού του Γιωργάκη μας, Ανδρέα (Ανδρίκου) Παπανδρέου, με την γνωστή ελβετική εταιρεία, το cds, τις περίεργες χορηγίες κ.α. Για την ιστορία αναφέρουμε οτι το ακίνητο παλαιότερα στέγαζε κατάστημα "EXPERT" και για μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμεινε ξενοίκιαστο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το "taxalia" που δημοσιεύει πλήρες ρεπορτάζ αλλά και σχετικό απόσπασμα συμβολαίου, το ακίνητο ανήκει στην κα Αλεξίου Αννα σύζυγο Ζαχαρία Αλεξίου, το γένος Δημητρίου και Μαριάνθης Τσουδή, που εντελώς συμπτωματικά τυγχάνει να είναι πεθερά του Αντρίκου Παπανδρέου, αφού η κόρη της Μαριάνθη είναι η σύζυγος του αδελφού του πρωθυπουργού μας!!!
Σατανικές συμπτώσεις
Ο βουλευτής της β περιφερείας Θεσσαλονίκης Σ. Αναστασιάδης με επίκαιρη ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό ζητά διευκρινήσεις για τις αν μη τι άλλο περίεργες συμπτώσεις στην ιστορία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου