Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ......

Σκορπάνε χρήμα σε ημετέρους ....ενώ ρημάζουν στις περικοπές τους μισθωτούς


Μισθούς-πρόκληση για υπηρεσίες 20 ημερών, εν μέσω οικονομικής κρίσης και απάνθρωπων μέτρων που πλήττουν –ως συνήθως- μισθωτούς και συνταξιούχους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, δίνει το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι Έλληνες φορολογούμενοι γονατίζουν από τη βάρβαρη, φοροεισπρακτική, επιδρομή της κυβέρνησης και το υπουργείο Οικονομικών τείνει να «ποινικοποιήσει» το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, διαδικασίες-εξπρές με απευθείας αναθέσεις που πραγματοποιούνται στο όνομα της «τεχνολογικής ανάπτυξης», αποφέρουν σε «ημέτερους» το -διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό των 5.000 ευρώ για δουλειά 20 ημερών!
Τη στιγμή
Η υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρήματος για υπηρεσίες -που όπως καταγγέλλεται- θα μπορούσαν να γίνουν με πολύ λιγότερο κόστος, βαραίνει την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. Με την 6716 απόφαση που εξέδωσε στις 30 Ιουνίου 2011 και υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Καλαμαράς, ανέθεσε απευθείας σε ιδιώτη την «παροχή υπηρεσιών υποστήριξης της Επιτροπής Πληροφορικής και Επικοινωνιών».
Έκρινε μάλιστα ότι το «υποστηρικτικό έργο» του εν λόγω συμβαλλόμενου είναι τόσο σπουδαίο ώστε εκείνος έπρεπε να εισπράξει 5.000 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσέφερε μέχρι τις 20 Ιουλίου 2011. Συνειρμικά και μόνο να αναφέρουμε ότι με 5.000 ευρώ ζει ένας χαμηλοσυνταξιούχος. Βέβαια τα χρήματα αυτά δεν τα εισπράττει σε 20 αλλά σε 365 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου