Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ......

ΕΛ.ΑΣ.-Λ.Σ.¨Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ..... ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ .....ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΠΟΙΟΙ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ!!

ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΡΑΓΕ???!!!

Τέρμα τα "δίφραγκα" στους ολίγους και έξυπνους, που με τις αλλεπάλληλες Μισθολογικές και Βαθμολογικές προαγωγές παίρνουν συντάξεις, μερίσματα και εφάπαξ δυσανάλογα με τα χρήματα που έχουν καταβάλει ως εισφορές.

Και αναφερόμαστε στους Ανώτατους Αξιωματικούς που μετά τον Βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή κάθε ένα ή δύο έτη είτε
κρίνονται προακτέοι είτε αποστρατεύονται παίρνουν σύνταξη, μέρισμα εφόρου ζωής και εφάπαξ με τον μεθεπόμενο Βαθμό, ενώ έχουν πληρώσει μόλις ένα ή δύο χρόνια εισφορές στον πραγματικό Βαθμό αυτόν και ούτε «δραχμή» στον μεθεπόμενο !!!!!!!!!


Επειδή ως συνδικαλιστές έχουμε ευθύνη έναντι των μελών μας που:

α) η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι χαμηλόβαθμοι.

β)είναι εν δυνάμει χαμηλοσυνταξιούχοι.

γ) είναι εν αποστρατεία χαμηλοσυνταξιούχοι.

δ)είναι νέοι αστυνομικοί και για μια ζωή θα πληρώνοιυν εισφορές σε Ταμεία που ή έχουν ήδη αρνητικά ή μηδενικά αποθεματικά - και άρα τι θα έχουν να περιμένουν;- είτε σε Ταμεία που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνται σε κατάρευση όσο θα χορηγούν συντάξεις, μερίσματα ή εφάπαξ το ύψος των οποίων είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τις καταβληθείσες εισφορές.

Επομένως τα "δίφραγκα", "μονόφραγκα" και να αλλάξει άμεσα ο τρόπος καταβολής είτε της σύνταξης ,είτε των μερισμάτων, αλλά ειδικά το εφάπαξ να καταβάλλεται στον μέσο όρο των της τελευταίας πενταετίας, και ειδικά για αυτούς που αποστρατεύονται με το βαθμό του Υποστρατήγου και πάνω να καταβάλλουν και τις εισφορές επιπλέον δύο ετών!!!!!

Μόνον και μόνον έτσι θα γλιτώσει την μελλοντική κατάρρευση του το ΤΕΑΠΑΣΑ και όχι με όσα σκαρφίζονται οι της Διοίκησης του!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΑΣ.
Από την Εφημερίδα της Κυβέρνησης αντιγράφουμε:
ΑΔΑ: 4Α81Ι-ΙΜ7

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 643

31 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Με το από 13−07−2011 Προεδρικό Διάταγμα, που εκδόθηκε μετά από πρόταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με τις διατάξεις της πργ. 2 του άρθρου 39 του Κώδικα του Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, ο οποίος κυρώθηκε με το Ν. 3079/02 (311 Α΄), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο ένατο πργ. 8β του Ν. 3654/2008 (57 Α΄) και το άρθρο 22 πργ. 1 του Ν. 3922/11 «Σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος − Ελληνικής Ακτοφυλακής και άλλες διατάξεις» (35 Α΄).
Απονέμεται ο βαθμός του Ναυάρχου Λιμενικού Σώματος εν αποστρατεία κατόπιν της αριθ. 2 απόφασης της 6ης Συνεδρίασης της 16−06−2011 του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥ.Σ.Ε.Α), στους Επίτιμους Αρχηγούς Λιμενικού Σώματος − Ελληνικής Ακτοφυλακής − Αντιναυάρχους Λιμενικού Σώματος εν αποστρατεία, ως ακολούθως:
1. Πελοποννήσιο Εμμανουήλ του Αργυρίου (A.M. 367)
2. Παπακωνσταντίνου Θεοδόσιο του Κλεάρχου (A.M. 447)
3. Συρίγο Ανδρέα του Σπυρίδωνα (A.M. 458)
4. Γκλεζάκο Θεόδωρο του Χριστόφορου (A.M. 565)
5. Σιωνίδη Ηλία του Αλέξανδρου (A.M. 572)
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ???
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ???
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ???
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου