Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΣΜΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ SUPER MARKETS,,,,,,,,,,

PASOK on the move!

http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2009/36/19710-019620_0909041350.jpgΠολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εθεάθησαν να ταξιδεύουν την προηγούμενη εβδομάδα, μάλλον για να προλάβουν να ταξιδέψουν πριν την απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, σε πτήση προς την Αθήνα, οπολυτιτλούχος βουλευτής Ιωαννίνων, αντιπρόεδρος της Βουλής...

περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου, πρώηναγροτοπατέρας, αρχιδιοριστής στα σουπερ μαρκετ της τότε Ένωσης (Αγροτικών Συνεταιρισμών) και πρώην Υφυπουργός κ. Ευάγγελος Αργύρης, κατέπληξε τους συνεπιβάτες του στο αεροπλάνο με τις αναγνωστικές του ικανότητες! Αφού ξεκίνησε να διαβάζει την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” (μην πάτε και μακριά...), έδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στηνστήλη του κ. Πρετεντέρη, όπως και στα άρθρα που αναφέρονταν σε νέα μέτρα (ίσως και οι ΠΑΣΟΚοι να είναι ανενημέρωτοι...).

Φυσικά, μετά από 10 λεπτά ανάγνωσης του "σοβαρού" μέρους της εφημερίδας, επιδόθηκε στο να διαβάζει τα αθλητικά για την επόμενη 1 ώρα περίπου της πτήσης. Ε, ας μην ζητάμε και πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου