Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ......................

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Ζητάει συγκυβέρνηση με τη Δεξιά η Τόνια!


Η Τόνια Αντωνίου ήταν κάποτε η ψυχή και η έμπνευση της ΠΑΜΚ, της μαθητικής οργάνωσης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, που αγωνιζόταν στα οδοφράγματα του 90-91 ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, στον Βασίλη Κοντογιαννόπουλο, στους δολοφόνους του Νίκου Τεμπονέρα! Η Τόνια Αντωνίου τιμήθηκε, όσο κανείς άλλος, από τον Ανδρέα Παπανδρέου για τον τότε πατριωτισμό της και τη σοσιαλιστική της συνείδηση. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η Τόνια Αντωνίου ζήτησε «συγκυβέρνηση» με τη Δεξιά, αφού εξάντλησε τις υπηρεσίες της στην επίσης δεξιά – νεοφιλελεύθερη κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, είπε πως: «Δεν έχω αντίρρηση να πάμε σε συμμαχικά σχήματα αν αυτό λέγεται συγκυβέρνηση να προχωρήσουμε και σε αυτό ακόμη και με τη Νέα Δημοκρατία και με όσους από θέση ευθύνης επιθυμούν να διαμορφώσουμε κοινό μέτωπο, γιατί ο πολίτης δεν αντέχει άλλο και οι πολιτικοί ειδικά εμείς οι βουλευτές δεν αντέχουμε άλλο να μας βλέπουν οι πολίτες με απαξωτικό βλέμμα….ας υποθέσουμε ότι γίνονται εκλογές και έρχεται η ΝΔ τι θα κάνει ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει την ανέφικτη λογική του; Θα μπορέσει μόνη της η ΝΔ να βγάλει τη χώρα από την κρίση;»

Αν Τόνια δεν θες οι πολίτες και οι πρώην σύντροφοί σου να σε βλέπουν με απαξιωτικό βλέμμα, παραιτήσου, κατέβα στο δρόμο και ενώσου μαζί τους…
Και κάτι ακόμα: βγες από τη γυάλα μήπως και καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου, έχασες τη μπάλα «συντρόφισσα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου