Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΝΤΟΡΑ ΜΙΛΗΣΕ......,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΤΕ?

Ν.Μπακογιάννη για δημοσίους υπαλλήλους: "Να τους απολύσουμε, αλλά να τους αποζημιώσουμε"!

Συνεχίζοντας να ακολουθεί μια όχι εύκολα κατανοητή πολιτική, η βουλευτής και πρόεδρος της ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη προτείνει να απολυθούν μέσα σε μία δεκαετία το 1/3 των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά να... αποζημιωθούν!
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι "αν πρόκειται να μειωθεί ο δημόσιος τομέας ευθέως, θα πρέπει να γίνει με την κάλυψη των ανθρώπων -διότι στο δημόσιο δεν προβλέπεται, για παράδειγμα, να δοθούν αποζημιώσεις κ.λπ».
"Με την κάλυψη των ανθρώπων, ναι, θα πρέπει να μειωθεί ο δημόσιος τομέας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας" συνέχισε, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τη δήλωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου ότι ένα εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν δέκα εκατ. Έλληνες.
"Ποτέ δεν θα έκανα τέτοια δήλωση. Έχω δει δημοσίους υπαλλήλους να δίνουν μάχες. Δεν θα έβαζα ποτέ ένα εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους στην ίδια μοίρα" είπε κ. Μπακογιάννη και αμφισβήτησε ότι η κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσει τα όσα εξαγγέλλει.
Επίσης, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι λέει στον καθένα ό,τι θέλει να ακούσει και οποτεδήποτε χρειαστεί να πάρει αποφάσεις θα πει ότι παρέλαβε καμένη γη, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και οι Ευρωπαίοι έχουν φτάσει στο "αμήν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου