Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ...................

Η Τουρκία απειλεί με πυρηνικά και καταβύθιση των δυτικών και ισραηλινών δυνάμεων!

O πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, προειδοποιεί με πυρηνικά και… καταβύθιση των δυτικών και ισραηλινών δυνάμεων γύρω από την εξέδρα της γεώτρησης στο Οικόπεδο 12!
«Ακόμα και χώρες με εθνικό εισόδημα πολύ χαμηλότερο από το δικό μας αποφάσισαν να φτιάξουν πυρηνικά όπλα, επειδή τα διέθεταν οι αντίπαλοί τους και το κατάφεραν. Αυτό μπορεί να κάνει και η Τουρκία, αν χρειαστεί!», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην τελετή αποδοχής του πλοίου MILGEM.
Αν αναρωτιέστε ποιοι είναι οι αντίπαλοι της Τουρκίας, ιδού και ο συμβολισμός: Η τελετή αποδοχής του πλοίου και η ένταξή του στον τουρκικό στόλο έγινε την ημέρα της 473ης επετείου της νικηφόρου, για τους Οθωμανούς, ναυμαχίας της Πρέβεζας!
«Τότε ο στόλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας νίκησε τον μεγαλύτερο σε μέγεθος στόλο της Δύσης και στέλνει ένα σαφές μήνυμα στο σήμερα. Συνιστώ στη διεθνή κοινότητα να διδαχτεί από το μάθημα της νίκης στην Πρέβεζα. Τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα δεν τελειώνουν στις ακτές μας. Ξεκινούν από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Διώρυγα του Σουέζ και φθάνουν μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό!», κατέληξε ο πολεμοχαρής Ερντογάν.
Οι προκλήσεις εκ μέρους των γειτόνων κορυφώνονται αστραπιαία και κανείς δεν ξέρει πως και πότε θα αποκλιμακωθεί πλέον όλη αυτή η κατάσταση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου