Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ , ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ..

Σκληρός Εξολοθρευτής του Γιάννη Μανώλη, ο Μιχ. Καρχιμάκης. Τον καταγγέλει για διορισμό της κόρης του!



Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Μανώλη εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή τις κατηγορίες του πρώτου περί μετατάξεως του στην Ολυμπιακή.


Μιλώντας στον
Βήμα 99,5 ο κ. Καρχιμάκης χαρακτήρισε τον Μανώλη «αρχιρουσφετολόγο», προσθέτοντας πως η αδιαφάνεια και ο λαϊκισμός είναι στο DNA του.

«Είναι ο
πρώτος πους δίδαξε την αναξιοκρατία και κορόιδεψε χιλιάδες ψηφοφόρους του ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, την ώρα που διόριζε το 2006 συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού κάτω από το τραπέζι και χωρίς διαδικασίες στην Εθνική Ασφαλιστική», είπε ο κ. Καρχιμάκης.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε μάλιστα ότι έχει
στοιχεία για το γεγονός αυτό.

Όσον αφορά τη δική του περίπτωση και τις καταγγελίες για την Ολυμπιακή, ο κ. Καρχιμάκης υποστήριξε ότι
δεν πληρώνεται ούτε έχει συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

«Έγινε μια μεταφορά σε φορείς του Δημοσίου όπως έγινε με όλους. Ο κ. Μανώλης πρέπει να ξέρει ότι ήταν από αυτούς που ψήφισε το μέτρο και ούτε μισθούς παίρνω ούτε συνταξιοδοτικά έχω» είπε ο κ. Καρχιμάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγελία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, αφορούσε τη κόρη του Γιάννη Μανώλη κα. Κανέλλα Μανώλη, η οποία διορίστηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2006 στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Ασφαλιστικής-αρ. πρωτ.184/06.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου