Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

PROTON BANK.....ΚΑΙ ΜΠΑΜ....


Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Θρίλερ στην υπόθεση Λαυρεντιάδη...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα διαπραγμάτευση γύρω απ’ την επιστροφή από τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη των 51 εκατομμυρίων ευρώ στην Ρroton Bank. Το ποσό αυτό ήδη κατατέθηκε απ’ τον επιχειρηματία στα ταμεία της Τράπεζας, με την παρουσία των αρμόδιων εισαγγελέων Γρ. Πεπόνη, Γ. Δραγάτση και Σπ. Μουζακίτη. Στους λογαριασμούς που υπέδειξε ο διευθύνων σύμβουλος της Ρroton Bank Γ. Τανισκίδης στους δικηγόρους του επιχειρηματία κατατέθηκαν επισήμως οι εντολές...
πληρωμής και οι εξουσιοδοτήσεις μεταφοράς των χρημάτων από λογαριασμούς τεσσάρων εταιρειών του κ. Λαυρεντιάδη.

Οι συγκεκριμένες εταιρείες αλλά και τα ακριβή ποσά, υποδείχθηκαν από την Τράπεζα. Αυτή την ώρα συνεδριάζει το Δ.Σ. της Τράπεζας για να καταλήξει στο περιεχόμενο της δήλωσης ικανοποίησης που θα προσκομιστεί στη συνέχεια στους εισαγγελείς για να προχωρήσει η αρχειοθέτηση της υπόθεσης.


Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας έχουν κληθεί και οι δύο δικηγόροι του επιχειρηματία Ν. Ανδρουλάκη και Γ. Μαντζουράνη. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο στη σύναψη της συμφωνίας, οι εισαγγελείς θα διατάξουν άρση δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών αρχειοθέτηση της δικογραφίας για την υπεξαίρεση των εκατομμύριων ευρώ και εξάλειψη του αξιόποινου για τον κ. Λαυρεντιάδη και τους συνεργάτες του για το συγκεκριμένο ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου