Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

ΓΙΟΥΝΚΕΡ.............

"Η Ελλάδα έχει μια ανθρωπιστική κρίση, την οποία πρέπει κανείς να αντιμετωπίσει, έτσι είναι εκτός συζήτησης να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα", δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος κάλεσε επίσης τη χώρα να εντείνει τις προσπάθειες ώστε να καταλήξει σε μία συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές της και προειδοποίησε πως οι συνομιλίες δεν έχουν φθάσει σε ένα στάδιο στο οποίο θα μπορούσαν να καταλήξουν γρήγορα σε θετικό αποτέλεσμα.

ίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι με
την πορεία των συνομιλιών μέχρι τώρα. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για μεγαλύτερες προσπάθειες από την ελληνική πλευρά ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε το θέμα αυτό προς το αμοιβαίο συμφέρον μας", δήλωσε ο Γιούνκερ στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Βιέννη.

"Η ένταση των συνομιλιών έχει αυξηθεί τις τελευταίες τέσσερις-πέντε ημέρες αλλά δεν έχουν φθάσει ακόμη στην ωριμότητα που είναι απαραίτητη προκειμένου να φθάσουμε σε ένα γρήγορο συμπέρασμα", πρόσθεσε.

"Η Ελλάδα έχει μια ανθρωπιστική κρίση, την οποία πρέπει κανείς να αντιμετωπίσει, έτσι είναι εκτός συζήτησης να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα", τόνισε ακόμη ο Γιούνκερ. "Είναι επίσης εκτός συζήτησης να στηριχθεί η Ελλάδα με οποιοδήποτε τίμημα", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου