Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

kalami.net/USA: Υπάρχει πιθανότητα να λήξει ο νέος καταστροφικός ''εμφύλιος'' στην ''μνημονιακή'' Ελλάδα;

«Χαρά στους χασομέρηδες! χαρά στους αρλεκίνους! / σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται... Και ψωμοτύρι και γιά καφέ / το ''δε βαρυέσαι'' κι ''ωχ αδερφέ''... Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο- / να παριστάνει τον ευρωπαίο. Στα δυό φορώντας τα πόδια που 'χει / στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι... Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς / Ω Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;». (Γ. Σουρής)

Υπάρχει πιθανότητα να λήξει ο νέος καταστροφικός ''εμφύλιος'' στην ''μνημονιακή'' Ελλάδα;
Κόμματα εναντίον κομμάτων, πολιτικοί εναντίον πολιτικών, ΜΜΕ εναντίον ΜΜΕ, ''γερμανόφιλοι'' εναντίον ''ελληνόφιλων'', μίζα εναντίον κράτους, ''νταβατζήδες'' εναντίον κυβέρνησης, λαός αποβλακωμένος και άλλα πολλά, σε μία κατεστραμένη χώρα, με διαλυμένο κράτος, ατιμωρησία, διαπλοκή, διαφθορά, κομπλεξικούς πολιτικούς-μηδενικά, Βουλή με χαμηλού επίπεδου γελωτοποιούς της ''κομματικής πειθαρχίας'', βρώμα και ασυδοσία στον δημόσιο βίο, βόλεμα άχρηστων κρατικοδίαιτων ''ημέτερων'', μνημονιακή υποδούλωση και στην φυλακή μόνο ο 'Ακης (Τσοχατζόπουλος).
Η Ελλάδα καταστράφηκε και το ''γλέντι'' συνεχίζεται, με ''πυροτεχνήματα'' γραφικών. Ο ''εμφύλιος'' σήμερα δεν γίνεται με σφαίρες. Υπάρχουν φονικότερα όπλα.
Αυτά της διαίρεσης, αλληλοσπαραγμού, οικονομικής υποτέλειας, ξενομανίας, δουλοπρέπειας, δοσίλογων, υποβάθμισης της γλώσσας και της παιδείας.
Οι ''προστάτες'' της Ελλάδας, δανειστές και μη, με την χρησιμοποίηση εγχώριων ''πρόθυμων'', εξακολουθούν να διαιρούν γιά να βασιλεύουν. Και η ιστορική φράση του Θεοδ. Κολοκοτρώνη παραμένει επίκαιρη (αλλά ποιός νοιάζεται;): «'Eλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι o ίδιος μας ο εαυτός».
Η σύγχρονη νεο-Ελλάδα, ως συνέχεια του ραγιαδισμού και της κλεφτουριάς, των ''μαυραγοριτών'' και ''δοσίλογων'', των ξενόδουλων και δουλοπρεπών, ακολουθεί τον δρόμο των επιλογών της, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μετά τον Καμμένο, τον Μπαρουφάκη, την ψωνάρα Δούρου και ο Κοτζιάς γιά μία εβδομάδα στις ΗΠΑ...(ΛεπτομέρειεςΟ Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις ΗΠΑ, όπου τη Δευτέρα 20 Απριλίου, θα συναντηθεί, στο State Department, με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών, κ. John Kerry. 
Στο πρόγραμμα του Υπουργού Εξωτερικών, στην Ουάσιγκτων, προβλέπονται, επίσης, συναντήσεις με τη Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, κυρία Susan Rice και με ηγετικά μέλη της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Την Παρασκευή 24 Απριλίου, ο κ. Κοτζιάς θα έχει συναντήσεις, στη Νέα Υόρκη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Ban Ki-moon και με τον κ. Matthew Nimetz, τον  Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ. Την ίδια ημέρα, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.Κατά την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κ. Κοτζιάς θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών και αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων, καθώς και με ηγετικά στελέχη των σημαντικότερων δεξαμενών σκέψης. )
Επιδημία με φωτιές σε ελληνικές εκκλησίες κι επιχειρήσεις στις ΗΠΑ
Φωτιά σε εκκλησία στο Τεννεσσί, φωτιά σε εκκλησία στην δυτ. Φλόριδα, φωτιές σε εκκλησίες σε άλλες Πολιτείες, φωτιά και σε εκκλησία στο Μόντρεαλ. Τι συμβαίνει; ''Κατά σύμπτωση'' στις περισσότερες εκκλησίες μας στις ΗΠΑ (ιδιοκτήτης η Αρχιεπισκοπή, που βρώμικα τις οικειοποιήθηκε) που έπαθαν ζημιές από φωτιά, υπήρχαν οικονομικά προβλήματα ή ατασθαλίες (μέχρι και απάτες)... Σημ.: Και μία άλλη ''περίεργη σύμπτωση'' είναι ότι τελευταία, ελληνικές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ (εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα κλπ) καταστρέφονται από φωτιές (οι περισσότερες εμπρησμός γιά είσπραξη ασφάλειας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου