Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΖΟΥΛΑ.................ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Δημοσιογραφία στην… Ζούλα!



Τα πάντα στην φύση έχουν έναν ρόλο, όπως δίδασκε ο μέγας μύστης Πυθαγόρας. Ακόμα και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Μπορεί κάποια ύπαρξη στην πλάση να μοιάζει ανεξήγητη, η ενδελεχής, μεταφυσική για πολλούς ματιά όμως, αποκρυπτογραφεί τις βαθύτερες αιτίες του υπαρξιακού γίγνεσθαι.
Ο Κωνσταντίνος Ζούλας, έγινε γνωστός μετά την ρηξικέλευθη ανάλυση του στο σκανδαλο χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη. Αποκάλυψε πως ο Χαϊκάλης έλεγε ψέμματα, διότι δεν προσημείωσε τα χρήματα …που θα έπαιρνε! Κάποιοι έσπευσαν να τον χλευάσουν, προφανώς οι ακαλλίτεχνοι που δεν βλέπουν Τομ Κρουζ στις επικίνδυνες αποστολές να τρυπά χρηματοκιβώτια με ακτίνες Γάμα, μεταμφιεσμένος άλλοτε σε Πατρίς Λουμούμπα και άλλοτε σε Γιασουχίρο Νακασόνε.
Η ευρυγνωσία αυτή του κυρίου Ζούλα είχε ως αποτέλεσμα να μην στεριώσει ουτε στην ΕΡΤ, ούτε στον 9,84 (ζήτω ο ιδιωτικός τομέας) όπου είχε εκπομπές καθότι το IQ του μέσου Έλληνα ακροατή δεν μπορούσε να συλλάβει την ποιότητα του δημοσιογράφου. Έτσι βρέθηκε στο Φάληρο που δικαίως αποτελεί την κοιτίδα των μεγάλων μυαλών. Εκεί άλλωστε μεγαλουργεί και ο Πάσχος Μανδραβέλης.
Σήμερα λοιπόν ο Κωνσταντίνος Ζούλας τολμά, καλώντας τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο να τραβήξει το αυτί του Τσίπρα, που «ούτως ή άλλως κυβερνά με τις 50 έδρες του νόμου Παυλόπουλου»!
Δηλαδή, τα δέκα ολόκληρα χρόνια που ο ΠτΔ αντιμετωπιζόταν ως μπιμπελό, πέρασαν στην ζούλα και τώρα ο Παυλόπουλος αντιμετωπίζεται ως άλλος Φαραώ με γονότυπες αρμοδιότητες δικά χειρός Ρα. Και την ίδια ευαισθησία βέβαια, αφού η επικαλούμενη παρέμβαση Παυλόπουλου δεν πρέπει να αποτρέψει κάποια αντιδημοκρατική διαδικασία τύπου ΠΝΠ, αλλά για να καταστρατηγήσει τις συνταγματικές αρμοδιότητες του πρωθυπουργού! Ω Ραμσή…
Το γεγονός οτι και οι Σαμαροβενιζέλοι κυβέρνησαν με το περιβόητο «Μπόνους Παυλόπουλου», περνά και αυτό στην ζούλα.
Η μόνη σταθερά για τον κύριο Κωνσταντίνο, ακούει στο όνομα «Σταύρος Θεοδωράκης». Όπως βλέπετε και στην εικόνα από την ιστοσελίδα της Καθημερινής, ο κύριος Ζούλας αποτελεί πλέον τον προσωπικό υμνητή του προέδρου του Ποταμιού. Σε τέτοιο σημείο που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα συνοψίσουν το νόημα ύπαρξης του γνωστού δημοσιογράφου σε μία φράση: «Ο Θεοδωράκης ειναι ο Θεός και ο Ζούλας ο προφήτης του».
Καθε ύπαρξη έχει εντέλει, υπηρετεί έναν σκοπό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου