Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗ

Γιατί θέλει η παλιοκαριόλα ανταλλάγματα;



Eαν είναι έντιμη (τρομάρα της) να πει χωρίς ανταλλάγματα. Είναι σαν να καρφώνουν οι πουτάνες τους προστάτες, τους για να… καθαρίσουν . Στο κάτω – κάτω παντρεύτηκε ένα κολόγερο για να κάνει τα γούστα της. Τι διάφορά έχει από τις πόρνες;  

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη, η οποία, σύμφωνα με τους δικηγόρους της παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της να αποφυλακιστεί μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο.

Κι αυτό γιατί όπως αφήνεται να εννοηθεί με το αίτημα της να υποβάλει συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για όσα γνωρίζει σχετικά με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Θα κάνει αποκαλύψεις πάνω σε αυτά τα πράγματα που της ζητούσαν από καιρό, θα τα καταθέσει όχι ως "αντίδωρο" για κάτι, αλλά γιατί πιστεύει ότι υπάρχει μια μεγάλη κατασυκοφάντηση της στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του δικηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση μετά την ωρίαια συνάντηση που είχε με την κυρία Σταμάτη την Κυριακή.


Μια ημέρα μετά με δήλωσή του στο protothema.gr ο κ. Ραγκούσης αναφέρει ότι «αυτό που έχω να πω για όσα πρόκειται να πει στην συμπληρωματική κατάθεσή της είναι πως θα εστιάσει σε θέματα μείζονος σημασίας για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου».

Αυτό που επιτείνει την εκδοχή αυτή είναι το γεγονός ότι η σύζυγος του πρώην υπουργού έχει ζητήσει να μιλήσει για όσα θέλει να αποκαλύψει μόνο στον εισαγγελέα Πεπόνη.

Παράλληλα η υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτη ετοιμάζεται και για το ενδεχόμενο να μην «βοηθήσουν» οι πληροφορίες που εικάζεται ότι θα εισφέρει για την υπόθεση του πρώην υπουργού ώστε να καταθέσει μετά από ένα μήνα - όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου - αίτημα για αποφυλάκιση.

Νομικοί κύκλοι, πάντως, αντιμετωπίζουν με δυσπιστία μια τέτοια «προσφορά» από την κυρία Σταμάτη υπενθυμίζοντας ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, αν και είχε την ευκαιρία, δεν είπε το παραμικρό για την υπόθεση δηλώνοντας άγνοια για τις δραστηριότητες του συζύγου της, και, μάλιστα, τη συνδέουν με προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ερευνών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε εκτός Δρομοκαΐτειου πριν εντοπιστεί τελικά στο Χαϊδάρι.

Σε κάθε περίπτωση η αστυνομική έρευνα δεν σταματά με κεντρικό γνώμονα το να διευκρινιστεί αν τυχόν εμπλέκονταν και άλλα άτομα στην απόδρασή της - κρατικοί λειτουργοί ή άτομα του υποκόσμου - χωρίς να φεύγει από το μικροσκόπιο η 46χρονη πρώην τραπεζοκόμος του Δρομοκαΐτειου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου