Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

Οργισμένος ο Ιερώνυμος για τη τραγωδία στη Μεσόγειο... Σιγά μην σκιστεί κανένα καλσόν... Όταν ξεπουλούσε επί 5 χρόνια τους Ελληνορθοδόξους στη Συρία... δεν αισθανόταν "οργή";


Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία), 28 Οκτώβρη 2012: "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!

Για την Ελλάδα και τον Ιερώνυμο, τι τιμή έχει;
Οργισμένος ο Ιερώνυμος για τη τραγωδία στη Μεσόγειο «Αρκετά! Η αγανάκτηση μας συμπυκνώνεται σε αυτή τη λέξη»... μας πληροφορούν τα ΜΜΕ.
Εμείς δεν ανεχόμαστε την υποκρισία!
Πέντε (5) ολόκληρα χρόνια η Συρία δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση και στο στόχαστρο, στο λεπίδι των δολοφόνων-"εξεγερμένων" για τον "εκδημοκρατισμό" της Συρίας είναι οι Ελληνορθόδοξοι. Πέντε χρόνια ένοχης σιωπής από τον Ιερώνυμο και τον Βαρθολομαίο!
Πέντε ολόκληρα χρόνια συνενοχής στα εγκλήματα των "πολιτισμένων" της δύσης...
Πέντε ολόκληρα χρόνια μόνον ο...
"δικτάτορας" Άσαντ κι οι μουσουλμάνοι της Χεζμπολά υπερασπίζονται του Ορθόδοξους χριστιανους, τα ελληνορθόδοξα μοναστήρια και ναούς, την μεγαλειώδη παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά των Ελληνορθοδόξων της Συρίας...
Τώρα "θύμωσε" ο Ιερώνυμος;
Επειδή δεν γουστάρουμε την υποκρισία, θυμίζουμε:
Ενώ οι υποτιθέμενοι θρησκευτικοί ηγέτες της Ορθοδοξίας(Ιερώνυμος, Βαρθολομαίος…), ως υπάκουοι υπάλληλοι των ΗΠΑ σωπαίνουν ένοχα μπροστά στην εθνοκάθαρση των ισλαμοφασιστών Νατοϊκών μισθοφόρων, οι πραγματικοί Χριστιανοί ηγέτες στη Συρία υψώνουν φωνή Αντίστασης!
Ο ποιμένας των 1.000.000 Ελληνορθόδοξων της Συρίας και των 300.000 του Λιβάνου, στην ομιλία του επισήμανε: «Έχουμε ζήσει σ’ αυτή τη γη και θα ζήσουμε μαζί με τους μουσουλμάνους αδελφούς μας. Συνεργαζόμαστε μαζί τους για να υπηρετήσουμε τον Άνθρωπο και την Ανθρωπότητα, απορρίπτοντας όλες τις μορφές της δυτικής παρέμβασης στην πατρίδα μας».
Ένας Πατριάρχης της Ορθοδοξίας που τιμάει τα ράσα του αλλά και τον ελληνισμό. Σε αντίθεση με τη δουλική πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ), που στηρίζουν μια ξένη ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία και μάλιστα προχώρησαν στην επαίσχυντη επίθεση εναντίον της Συρίας με απέλαση της πρέσβειρας της χώρας αυτής από την πατρίδα μας -λες και βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τη φίλη Συρία- και ετοιμάζονται να «φιλοξενήσουν» πρόσφυγες από τη Συρία (θα είναι καλό το “μεροκάματο” από την ΕΕ για τις προμήθειες σκηνών και υποστήριξης προσφυγικών καταυλισμών; Τι λένε εκεί στου Μαξίμου και Κουμουνδούρου;).
Στην ίδια κατεύθυνση και συνένοχη η Εκκλησία της Ελλάδας και φυσικά το Φανάρι, που κρύβεται πίσω από την δικαιολογία πως η Τουρκία είναι στην πρώτη γραμμή εναντίον της Συρίας… κι έτσι σιωπούν ένοχα κι εγκαταλείπουν την Ορθοδοξία στους σφαγείς, στους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους της Αλ Κάιντα. 
21 Αυγούστου 2012Oι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας σφάζονται από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ και ο Ιερώνυμος με τον Βαρθολομαίο κάνουν πλάτες στους Νατοϊκούς ισλαμοφασίστες! Φτάνει πια με την απάτη της Ορθοδοξίας και του κώλου τα εννιάμερα! Ή είστε ταγοί του Χριστιανισμού ή πειθήνιοι υπάλληλοι των αμερικανών!
17 Οκτώβρη 2012:  Τα λόγια του πατέρα για την αδικοχαμένη 18χρονη κόρη του, ανάθεμα στον Ιερώνυμο, τον Βαρθολομαίο και την τροϊκανή συγκυβέρνηση!
18 Οκτώβρη 2012:  EKTAKTO! O πάπας στέλνει επισκόπους στη Συρία για να συμπαρασταθούν στους ελληνορθόδοξους που σφάζουν οι ισλαμοφασίστες μισθοφόροι των αμερικανών! Ο Ιερώνυμος κι ο Βαρθολομαίος; Πιστοί στα κελεύσματα των σφαγέων δυτικών συμμάχων…
8 Σεπτέμβρη 2013100 χιλιάδες πολίτες στο Βατικανό, για την ολονύκτια προσευχή εναντίον της επίθεσης στη Συρία. Η ντροπή για την Ορθοδοξία… η φιλοΝΑΤΟϊκή ένοχη σιωπή του Βαρθολομαίου & του Ιερώνυμου, καταγράφεται στη μαύρη Βίβλο των δωσίλογων ρασοφόρων!
Δαμασκός - Όλες οι θρησκείες κι εκκλησίες συμμετείχαν στη χθεσινή νηστεία και προσευχή εναντίον της επίθεσης στη Συρία! Παγκόσμια εξαίρεση ο Βαρθολομαίος της Κωνσταντινούπολης κι ο Ιερώνυμος των Αθηνών… αυτοί συντάσσονται με τη σιωπή τους υπέρ του Ομπάμα!
►  Προς κκ Ιερώνυμο & Βαρθολομαίο: Λυπούμαστε για τη στεναχώρια σας... Η Χριστιανική πόλη της Raleh απελευθερώθηκε από το Στρατό της Συρίας μετά από ένα μήνα αποκλεισμό από τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ (The Christian town of Rableh near Homs Liberated by Syrian Army from the Siege of FSA Terrorists)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου