Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ............ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! Μεγαλοδικηγόρος με στενές επαφές στην προηγούμενη κυβερνηση έβγαζε λεφτά πάμπλουτων στην Ελβετία!

Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Ο Ασημακόπουλος, οι πολιτικές διασυνδέσεις και οι κρυφοί λογαριασμοί στην Ελβετία


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ… ΦΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ..


Για το θέμα των δικηγόρων και των διαφόρων «αεριτζήδων» που λειτουργούσαν ως «πλυντήρια» και ως ενδιάμεσοι για τη μεταφορά χρημάτων στην Ελβετία,
το Newsbomb.gr έχει πολλές φορές προβεί σε αποκαλύψεις. Πριν από ένα μήνα, είχαμε άλλωστε επισημάνει με ρεπορτάζ, τη σχέση του δικηγόρου Ασημάκη Ασημακόπουλου με τον γιο του Θεοχάρη Μπίρμπου, διευθυντή στο γραφείο του Χαράλαμπου Αθανασίου.
Είχαμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο λογαριασμό που ο κ. Ασημάκης Ασημακόπουλος φέρεται να διατηρούσε σε ελβετική τράπεζα. Δημοσιεύσαμε και τον αριθμό του! Μάλιστα, είχαμε φέρει στη δημοσιότητα τις καταγγελίες επιχειρηματία-πελάτη του, ότι τον κατηύθυνε να του καταθέσει 500.000 ευρώ, για υπόθεσή του που εκδικαζόταν στην Ελλάδα.
Παρά τις καταγγελίες και τα κακουργήματα που προκύπτουν εφόσον αυτές αληθεύουν, ο δικηγόρος και ο επίμαχος λογαριασμός παραμένουν στο απυρόβλητο. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση εξαγγέλλει την πάταξη της φοροδιαφυγής, του «μαύρου» χρήματος, αλλά και μια σειρά άλλων μέτρων για να τελειώνουμε με παρόμοια φαινόμενα, πρέπει άμεσα να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε ο συγκεκριμένος λογαριασμός να ανοίξει.
Διότι οι καταγγελίες είναι βαρύτατες και επώνυμες. Η Δικαιοσύνη οφείλει να τις διερευνήσει σε βάθος και να βγάλει τα «λαβράκια» που τυχόν κρύβει ο συγκεκριμένος λογαριασμός.
Σήμερα, το Newsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την έγκληση που έχει καταθέσει στον εισαγγελέα, ένα από τα θύματα, που φέρεται να είναι πελάτης του κ. Ασημακόπουλου.
Διαβάστε (στο gallery) τι καταγγέλλει και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Ο πελάτης του κ. Ασημακόπουλου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια ότι ο συγκεκριμένος κύριος κατάφερε σε χρόνο μηδέν να αποσπάσει 500.000 ευρώ, με την υπόσχεση ότι θα τα μεταφέρει σε ελβετική τράπεζα υπό τον φόβο του Grexit.
Από την καταγγελία προκύπτει ότι ο δικηγόρος διατηρούσε δικό του λογαριασμό στην Ελβετία. Ζήτησε, σύμφωνα με την αφήγηση, από την τοπογράφο να «σπάσει» το ποσό των 500.000 ευρώ σε 10 επιταγές των 50.000 ευρώ σε διαταγή της ίδιας, τις οποίες προσυπέγραψε και παρέδωσε στον κ. Ασημακόπουλο.
Βεβαίως, όπως προαναφέραμε, δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογες καταγγελίες για το βίο και την πολιτεία του κ. Ασημακόπουλου βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Καταγγελίες που παραπέμπουν σε «μηχανισμό» απόσπασης ποσών από Έλληνες πολίτες.
Παρά το γεγονός ότι το Newsbomb.gr είχε αναδείξει το θέμα της υπόθεσης του επιχειρηματία και πριν από ένα μήνα - και, βέβαια, τα έγγραφα που αποκαλύπτει σήμερα συνιστούν μεγάλη δημοσιογραφική δικαίωσή του - είναι απορίας άξιον γιατί δεν έχει κινηθεί καμία αρχή να διαλευκάνει την υπόθεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSBOMB
Η νέα καταγγελία και τα έγγραφα που τη συνοδεύουν καθιστούν τα εύλογα ερωτήματα ακόμη πιο επιτακτικά:
- Είναι αλήθεια ότι ο κ. Ασημακόπουλος συνεργαζόταν με τον υιό του κ. Θεοχάρη Μπίρμπου, διευθυντή του γραφείου του τ. υπουργού, Χαράλαμπου Αθανασίου; Έχει καταγγελθεί και δεν έχει απαντηθεί.
- Αυτό από μόνο του δεν συνιστά ένα σοβαρότατο επιχείρημα που θα έπρεπε να έχει ηχήσει συναγερμό για τις ακαριαίες ενέργειες της πολιτείας;
- Ο ίδιος ο κ. Αθανασίου δεν θα έπρεπε να έχει παρέμβει, ώστε να μην μείνει οποιαδήποτε σκιά για τους συνεργάτες του; Στο κάτω-κάτω, αν αδίκως κατηγορούνται οι άνθρωποι, να απαντήσουν και να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Σε μια εποχή που πολίτες μπαίνουν σιδεροδέσμιοι στη φυλακή για μικροποσά και ασήμαντες οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, είναι τουλάχιστον τραγικό αυτοί που υπεξαιρούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να επιβεβαιώνουν το αίσθημα της γενικευμένης ατιμωρησίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου