Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.....................

Φτύστε τ’ αρχίδια σας! Ο Αντώνης Σαμαράς είναι άντρας...

Του Αντώνη Αντωνάκου
"Του κυρίου Μάκη του κόψαν το μισθό και σε λίγο θα του κόψουν τα αρχίδια,
μα ο κύριος Μάκης είπαμε έχει δάνειο, παιδιά, σκυλιά, εξοχικό και φοβάται."

Στο ναό της δημοκρατίας έμαθα για την αντρική γραμμή του κυρίου Σαμαρά. Πήρα μαθήματα ήθους και φυλετικής ανωτερότητας εγώ ο μαθητής της Ά λυκείου που παρακολούθησα μια συνεδρία της βουλής.
Η συμμαθήτριά μου η Μαρία όμως,-όπως μου εκμυστηρεύτηκε μετά την ομιλία Σαμαρά- ένοιωσε λίγο πουτάνα και λίγο καταφερζού αφού ατυχώς δεν γεννήθηκε άντρας και μάλιστα με...
καλαματιανά αρχίδια αλλά κοπέλα της δυτικής συνοικίας των Αθηνών. 
Εκεί που άλλοι άντρες με ξυρισμένα κεφάλια και σβάστικες την φωνάζουν καριόλα επειδή ο παππούς της ήταν κομουνιστής. 
Οι αγαπημένοι μας καθηγητές ένοιωσαν αμήχανα όταν ο πρώην πρωθυπουργός έβγαλε τα μεγάλα του αρχίδια και τα κρέμασε στο πόντιουμ. 
Νομίζω πως ο κύριος Μάκης, ο καθηγητής της Οικονομίας ψιθύρισε τη λέξη κουτάβια για όσους ήταν στο ακροατήριο και δεν αντέδρασαν. Μα ο κύριος Μάκης παρότι ιδεολόγος φοβάται. 
Κι όταν μας λέει κάτι στο σχολείο το λέει με τρόπο διπλωματικό για να μην τον απολύσουν. Ο κύριος Μάκης έχει δάνειο, παιδιά, σκυλιά, εξοχικό και φοβάται. Τα καλά τα λέει χαμηλοφώνως. Την αλήθεια ίσα ίσα που την ψιθυρίζει. 
Του κυρίου Μάκη του κόψαν το μισθό και σε λίγο θα του κόψουν τα αρχίδια, μα ο κύριος Μάκης είπαμε έχει δάνειο, παιδιά, σκυλιά, εξοχικό και φοβάται. 
Ο κύριος Μάκης έκανε δράσεις στο σχολειό μας για το ρατσισμό και τον εκφοβισμό για να τον αξιολογήσει ο κύριος Κράτος και να ευχαριστηθεί ο κύριος Πλήθος και ο κύριος Θεσμός και ο Κύριος Μεγαλοδύναμος. 
Μα εδώ στο ναό της δημοκρατίας ο κύριος Μάκης κρατήθηκε και μας έδωσε ακόμα ένα σπουδαίο μάθημα. Να υπομένουμε, να ακούμε τους άρχοντες που είναι πιο άντρες από μας και πιο άνθρωποι από εμάς που δεν ξέρουμε το καλό μας. 
Από εμάς που δε γαμήσαμε την Άννα Βίσση και δε σπουδάσαμε στο Γέιλ. Εμάς, που δεν έχουμε φίλους στη λίστα Λαγκάρντ και σπίτια, εξοχικά, αυτοκίνητα, χρυσές χέστρες. Που δεν είμαστε τόσο πατριώτες και τόσο ελληναράδες. Που δεν ξαγρυπνήσαμε για το καλό της Ελλάδας και δεν συμφάγαμε με τον Πάπα ή το θεό για το καλό πάλι της Ελλάδας. 
Γιατί κύριε Μάκη αγαπημένε καθηγητή που μας διδάσκεις Οικονομία εμείς είμαστε τα κουτάβια. Εμείς περιμένουμε ένα κόκκαλο ή μερικά αποφάγια για να καρδαμώσουμε και να παρελάσουμε μπροστά στην εξέδρα των επισήμων με τα μεγάλα αρχίδια. 
Τους βαρβάτους άντρες που τα λένε στα ίσα και τα κάνουν στα ίσα.
Αχ κύριε Μάκη αγαπημένε μου καθηγητή που διδάσκεις οικονομία, αυτοί οι κύριοι με τα κουστούμια, τα ράσα του πωλητή φρούδων ελπίδων, ξέρουν πως θα σαγηνεύσουν. Ξέρουν πως τα αρσενικά είναι δυνατά και λυσσασμένα. Και πρέπει ο λαός να διαλέξει τους άντρες. Τους βαρβάτους. Τους δυνατούς. 
Αχ κύριε Μάκη φτύστε τ’ αρχίδια σας! Ο Αντώνης Σαμαράς είναι άντρας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου